MALATYA'DAN YÜKSELEN SES: NATO'DAN ÇIKILSIN ÜSLER KAPATILSIN (FOTO-VİDEO) 

 

Görüntülenme: 1286 Tarih: 04 Şubat 2023 14:39
MALATYA'DAN YÜKSELEN SES: NATO'DAN ÇIKILSIN ÜSLER KAPATILSIN (FOTO-VİDEO) 

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi tarafından bugün Malatya'da Cuma namazının ardından Soykan Meydanında düzenlenen basın açıklamasında, Nato'dan çıkılması ve üslerin kapatılması talep edildi. 
Eylemde ayrıca Kur'an-ı Kerim'e yapılan saygısızlık ve Mescid-i Aksa'ya yönelik siyonist saldırılar da protesto edildi. 28 Şubat post modern darbesinin yıldönümüne dikkat çekilen basın açıklamasında, 54. Hükümetin efsane başbakanı Profesör Doktor Necmettin Erbakan Hoca rahmetle yad edildi. 
Kur'an'a Uzanan Eller Kırılsın, Müslüman Uyuma Kitabına Sahip Çık, Kürecik İncirlik Kapatılsın, Katil NATO Türkiye'den Defol, Nato'dan Çıkılsın Üsler Kapatılsın, Kahrolsun Amerika Kahrolsun İsrail, Hepimiz Necmettin Erbakanız, Adil Düzen İsrailsiz Dünya, Avrupa Değil İslam Birliği, Mescid-i Aksa Onurumuzdur, Siyonist Devlet Yıkılacak Elbet, Kahrolsun NATO Kahrolsun İsrail, Filistin'e Selam Direnişe Devam ve Hamas'a Selam Direnişe Devam sloganlarının atıldığı eylemde basın açıklamasını Mavi Marmara Gazisi Mehmet Tunç okudu.
Okunan basın açıklamasının tam metni şu şekildedir:
Bismillahirrahmanirrahim. 
Değerli basın mensupları ve aziz vatandaşlarımız!
Her ayın ilk Cuma gününü ‘NATO’ya ve Üslerine Hayır Cuması’ olarak ilan edişimizin 4. Yıldönümünde ‘NATO’ya ve Üslerine Hayır’ demek ve kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya yönelik alçakça saldırıları kınamak için gerçekleştirdiğimiz basın açıklamasına hoş geldiniz. Hepinize hayırlı cumalar diliyoruz. Yüce Allah’ın manevi ziyafet sofrasına oturduğumuz üç aylarımız da mübarek olsun. 
Aziz Vatandaşlarımız! 
Esfelessafilin olan Avrupalı sözde bir politikacının kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i İsveç ve Danimarka’da büyükelçiliklerimizin önünde pervasızca yakmasını şiddetle lanetliyoruz. Bu menfur hadiseye çanak tutan Avrupalı devletleri de şiddetle protesto ediyoruz. İnsanlıktan nasibini almamış bu alçaklar, bizlere bir kez daha Avrupa Birliği’nden ve NATO’dan dost olmayacağını göstermiş oldu. Bu insan müsveddeleri şunu çok iyi bilsinler ki, Kur’an-ı Kerim’in sayfalarını yakmakla onun 1400 yıldır insanlığı aydınlatan nurunu asla söndüremezler. Bu saldırılar karşısında biz Müslümanlara düşen görev ise, yüce kitabımız Kur’an’ın ferdi, sosyal ve devlet yönetimi temelli emir, yasak ve tavsiyelerine kayıtsız şartsız uymaktır. 
Kıymetli basın mensupları ve muhterem vatandaşlarımız!
Bildiğiniz gibi, bizler, ‘Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi’ olarak dört sene önce her ayın ilk cumasında ‘NATO’ya ve Üslerine Hayır’ demek için Siyonist İsrail’in güvenliğine hizmet eden ‘Kürecik NATO Radar Üssü’nün bulunduğu Seyid Battal Gazi’nin şehri Malatya’mızda basın açıklamaları düzenlemeye başladık.  
Hatırlanacağı üzere her basın açıklamamızda kamuoyuna şunu deklare ettik: 
‘Biz, tüm siyasi partileri ülkemizin NATO’dan çıkması ve üslerin kapanması yönünde ortak irade göstermeye ve karar almaya; ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarını, alimleri, aydınları ve kanaat önderlerini siyasi partileri bu konuda cesaretlendirecek açıklamalar yapmaya davet ediyoruz.
Biz, ülkemizde anti emperyalist ve anti Siyonist bilincin artması ve kök salması ve ayrıca Türkiye’nin NATO’dan çıkması ve üslerin kapanması talebimizi gündeme getirmek için her ayın ilk Cuma’sında burada olacağız inşallah. Başta siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere toplumun tüm kesimlerini bir kez daha bu önemli konuda harekete geçmeye çağırıyoruz.’
Geride bıraktığımız dört senenin sonunda gördük ki bu konuda daha çok çalışmamız gerekmektedir. Yüzbinlerce vatandaşımız ülkemizdeki ABD elçiliklerinin ve NATO üslerinin önünde toplanıp ‘KATİL AMERİKA- KATİL NATO TÜRKİYE’DEN DEFOL’ diye haykırmadıkça, siyasi partilerimiz halkımıza seçim vaadi olarak ‘NATO’dan çıkacağız, ABD ile stratejik ortaklığa son vereceğiz ve ülkemizdeki fitne yuvası ABD elçiliklerini kapatacağız’ sözünü vermedikçe, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, aydınlarımız ve alimlerimiz bu önemli konuyu gündemlerinin birinci sırasına almadıkça biz meydanlarda olmaya ve bu konuyu gündemde tutmaya devam edeceğiz biiznillah.
Ülkemizdeki tüm askeri darbelerde katil ABD ve NATO’nun elinin bulunduğunu herkes bilmektedir. İşte, Şubat ayındayız. 28 Şubat post modern darbesinin yıldönümü yaklaşıyor. Hatırlayalım lütfen! 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’a ABD elçiliği tarafından hangi şartlar dayatılmaya çalışılmıştı. Terörist ABD, Başbakan Erbakan hocamıza 18 maddelik bir ültimatom vermişti. Rahmetli Erbakan hoca, bu ültimatomdaki maddeleri yerine getirmeyi reddedince de hükümetine karşı yerli işbirlikçiler eliyle 28 Şubat post modern darbesi yapılmıştı. Bu darbenin arkasında ABD emperyalizmi, NATO ve siyonizm vardı. Biz millet olarak yaşanan bu hadiseleri unutmayacağız ve unutturmayacağız. 
Ayrıca 27 Şubat, rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın aramızdan ayrılışının yıl dönümüdür. Bu vesileyle hocamızı bir kez daha rahmet ve özlemle anıyoruz. Erbakan hocamız, bedenen aramızdan ayrılmış olabilir ve fakat Kur’an-ı Kerim’e, Sünneti Rasulullah’a ve tarihimize dayanan fikirleri hala yaşamaktadır. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu durumdan kurtuluş reçetesi; anti siyonist ve anti emperyalist anlayışı benimseyen Adil Düzen, İslam Birliği ve D-8’dir.  
Çok kıymetli vatandaşlarımız!
Mescidi Aksa’da yaşanan son gelişmeler bizleri tedirgin etmektedir. Katil Netanyahu hükümeti iyice gemi azıya almıştır. Filistin topraklarını işgal eden Siyonist rejimin, Kudüs’ün İslami kimliğini değiştirme girişimlerine hız vermesi asla kabul edilemez. 
Tüm İslam ülkelerine ve uluslararası topluma işgal altındaki Kudüs ve Mescidi Aksa’yı gasıp İsrail’in barbarca saldırılarından koruma çağrısı yapıyoruz.
Siyonist İsrail’in Mescidi Aksa’yı zaman ve mekan olarak bölme, baskınlar düzenleme ve cami altında kazılar yaparak Mescidi Aksa’yı yıkma girişimlerine karşılık  İslam ülkelerinde halklar bir an önce ayağa kalkmalıdır.  
Türkiye’mize bu konuda büyük görevler düşmektedir. Hükümet, Siyonist İsrail’in bu pervasızlığına eylemle cevap vermelidir. 
Bu çerçevede Mavi Marmara konusunda Katil İsrail’le yapılan zillet anlaşması ve Siyonist İsrail ile yapılan gizli –açık tüm anlaşmalar iptal edilmeli, terör devleti İsrail ile başta siyasi, iktisadi, askeri ve istihbari olmak üzere  tüm ilişkiler kesilmelidir.  Hem İsrail hem de Türkiye vatandaşı olan Yahudilerin İsrail’de askerlik yapmasına izin veren kanun iptal edilmeli, siyonist elçilik kapatılmalı, siyonist İsrail’in güvenliğini sağlayan Malatya Kürecik NATO Üssü’ndeki radar sökülmeli, büyük Şeytan ABD ile stratejik ortaklığa son verilmeli ve NATO’dan hemen çıkılmalıdır. Gasıp İsrail’in Akdeniz’den çaldığı doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa’ya satma sevdasından vazgeçilmelidir. 
Bu saydığımız adımlar atılmadığı sürece sadece konuşmanın ve hamasi nutuklar atmanın hiçbir anlamı yoktur. Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın dediği gibi, ‘Siyonist İsrail sözden değil güçten anlar.’
Geçtiğimiz ay katil İsrail’in cumhurbaşkanı Herzog, Brüksel’deki NATO toplantısına katılarak NATO üyelerine adeta emirler yağdırdı. NATO tarihinde ilk defa bir toplantıya davet edilen ve konuşma yapan Siyonist cumhurbaşkanı, gasıp İsrail’in NATO ile stratejik bağlarını genişletmeye ve derinleştirmeye kararlı olduğunu söyledi. NATO ile korsan İsrail arasında yakın zamanda yeni iş birliği anlaşmaları imzalanacağı da duyuruldu. Siyonist İsrail ile NATO arasındaki iş birliği birçok alanda 30 yıldır kesintisiz olarak devam ediyor. Filistin’de dökülen her kanda NATO’nun da parmağı vardır.  
Katil Herzog’un NATO toplantısına katıldığı tarihlerde siyonist ordu Batı Şeria’nın Cenin bölgesinde katliam yaptı. İşgal altındaki Filistin topraklarında her gün Müslüman kanı döken ırkçı israil’i şiddetle lanetliyoruz. Gazze, Batı Şeria ve Kudüs’te işgale karşı direnen Filistinli kardeşlerimizi selamlıyor ve onlara desteğimizi bir kez daha ilan ediyoruz. 
Yaşasın özgür Kudüs!
Yaşasın Filistin!
KAHROLSUN AMERİKA KAHROLSUN İSRAİL! KAHROLSUN NATO!
Kıymetli Vatandaşlarımız ve Değerli Basın Mensupları!
3 Mart Cuma günü ‘NATO’ya ve Üslerine Hayır’ demek için yine burada buluşmak üzere hepinizi yüce Allah’a emanet ediyoruz.
KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNE HAYIR İNİSİYATİFİ

Yorumlar