KORSAN İSRAİL ŞEHİT İBRAHİM EL NABLUSİ'NİN AİLESİ İLE NASRALLAH'IN YAPTIĞI GÖRÜŞMEYİ KESTİ

Geçtiğimiz haftalarda Siyonist askerler tarafından şehit edilen Fetih hareketine bağlı Kataib-i Aksa komutanı Filistinli şehit İbrahim El-Nablusi'nin ailesi bir açıklamada bulundu. 

Görüntülenme: 814 Tarih: 19 Ağustos 2022 10:12
KORSAN İSRAİL ŞEHİT İBRAHİM EL NABLUSİ'NİN AİLESİ İLE NASRALLAH'IN YAPTIĞI GÖRÜŞMEYİ KESTİ

Kataib-i Aksa komutanının babası, Hizbullah Genel Sekreteri'nin oğlunun şehadetinin ikinci gününde bu aileyle temasa geçtiğini ancak Siyonist İstihbarat Teşkilatı aramayı kesip telefonlarını yaktığını açıkladı.

Şehit Nablusi'nin babası Alâ Nablusi, el-Menar kanalının verdiği röportajda şöyle dedi: "Sayın Seyyid Hasan Nasrallah, oğlumuz İbrahim'in şehadetini kutlamak için bizi aradı. Ama ne yazık ki İsrail istihbarat teşkilatı araya girerek telefonu yaktı. Elektrik şoku gönderdi ve telefon yandı."

Alâ Nablusi, "Tebrikleri bize, özgür Filistin halkına ve dünyanın tüm özgür insanlarına ulaştı." diye belirtti.

Şehidin annesi de şöyle dedi: "Alemlerin Rabbi'ne hamd olsun ki Seyyid Hasan Nasrallah'ın görüşmesini rozet olarak göğsüme taktım. Kurtuluş ve zafer -inşallah- onun eliyle olacaktır."

Geçtiğimiz haftalarda Siyonist rejim askerleri, Batı Şeria'nın kuzeyinde bulunan Nablus şehrinin eski mahallesine saldırarak, aralarında şehit İbrahim el-Nablusi'nin de bulunduğu üç Kataib-i Aksa komutanını şehit etti.

rasthaber

Yorumlar