SEMER HAMED'TEN KUDÜS'ÜN KILICI ZAFERİNİN YILDÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın "Buluşma Yerimiz Kudüs" listesinin adayları arasında yer alan Semer Hamed, Kudüs Kılıcı Harekatı'nın birinci yıl dönümü münasebetiyle yaptığı açıklamada, bu harekatın ulusal bilinç ruhunu yükselttiğini, Gazze, Batı Şeria ve 1948'de işgal edilmiş bölgedeki tüm cepheleri direniş seçeneği etrafında birleştirdiğini ifade etti.  

Görüntülenme: 1094 Tarih: 11 Mayıs 2022 20:58
SEMER HAMED'TEN KUDÜS'ÜN KILICI ZAFERİNİN YILDÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Hamed bugün (10 Mayıs Salı) yaptığı basın açıklamasında bu harekatın pusulayı düzelttiğini ve İsrail işgal rejimini Kudüs'e ve mübarek Mescidi Aksa'ya dokunmamaya zorladığını vurguladı. 

Kahraman şehitler için Allah'tan rahmet dilediğini belirten Hamed, Filistin direnişinin kahramanlarına sahip çıkılması ve destek verilmesi gerektiğini hatırlattı. 

İslami Direniş Hareketi (Hamas) da Kudüs Kılıcı Harekatı'nın başlamasının birinci yıl dönümü münasebetiyle yayınladığı bildiride savaşın devam ettiğini, işgal son buluncaya, bağımsızlık ve yurda dönüş konusunda Filistin halkının amaçları gerçekleşinceye kadar da Kudüs kılıcının kınına sokulmayacağını vurguladı. 

Hamas bildirisinde Filistin halkının birliği, ilkelerine bağlılığı ve kahramanca duruşu ile zafer kazandığını ifade ederek, bu halkın mübarek Ramazan ayında da işgalci siyonistlerin Mescidi Aksa'da kurban kesme ve buranın duvarlarına kendi bayraklarını asma planlarını boşa çıkarmayı başardığını dile getirdi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar