ŞEYH İKRİME SABRİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Mescid-i Aksa hatibi Şeyh İkrime Sabri, bazı Arap yöneticilerin siyonist İsrail rejimi ile ilişkilerin normalleşmesinin Filistin halkının direnişini etkilemeyeceğini söyledi. 

Görüntülenme: 900 Tarih: 28 Nisan 2022 00:33
ŞEYH İKRİME SABRİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

El-Meyadin'e göre, Mescid-i Aksa Hatibi Şeyh İkrime Sabri, Uluslararası Kudüs Günü münasebetiyle Salı günü yaptığı açıklamada, "Kudüs bugün askeri bir kışla gibidir ve bu şehir işgal altındadır." dedi.

Mescid-i Aksa Hatibi, Siyonist askeri tedbirlerin amacının Mescid-i Aksa'ya kısıtlama getirmek olduğunu belirterek, Ramazan ayında Mescid-i Aksa'da yaşananlar, Siyonistlerin buraya yönelik sulta niyetini göstermiştir.'' dedi.

Şeyh İkrime Sabri, Kudüs'ün sadece Filistinliler için değil, Mekke ve Medine gibi olduğunu ve desteğinin tüm Müslümanların sorumluluğunda olduğunu söyledi.

Mescid-i Aksa Hatibi, "Bu kutsal cami dünyadaki tüm Müslümanlarındır ve bütün müslümanlar ırkçı İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırmasını durdurmak için işgalcilere baskı yapmak için çalışmalıdır." dedi.

Şeyh Sabri, terör rejimi İsrail ile bazı Arap rejimleri arasında ilişkilerin normalleşmesinin perde arkasında gerçekleştiğini ve bugün kamuoyuna yansıdığını söyledi.

rasthaber

Yorumlar