IRAK'TA SİYONİST İSRAİL İÇİN ÇALIŞAN 4 İSTİHBARAT SUBAYI TUTUKLANDI

Medya kaynakları, birkaç üst düzey Irak istihbarat görevlisinin Siyonist rejim İsrail için casusluk yapmaktan tutuklandığını bildirdi. 

Görüntülenme: 712 Tarih: 22 Ocak 2022 16:30
IRAK'TA SİYONİST İSRAİL İÇİN ÇALIŞAN 4 İSTİHBARAT SUBAYI TUTUKLANDI

El'Malume Haber Ajansı'na göre, bazı Iraklı kaynaklar, Irak Yüksek Mahkemesi'nin Perşembe günü dört üst düzey istihbarat görevlisinin terör rejimi İsrail İstihbarat ve Özel Harekat Örgütü (Mossad) için bir casus şebekesi oluşturmaktan tutuklanmasına karar verdiğini bildirdi. 

Habere göre, Irak istihbarat servisi başkanı ve Kazımi'ye çok yakın bir kişi olan Tümgeneral Macid el'Deylemi ile Irak istihbarat servisindeki halefi Ahmed Ebu Ragif de tutuklananlar arasında  yer alıyor. 

Irak istihbarat yetkililerine ve sorgulamaların sonuçlarına göre, terör rejimi istihbarat teşkilatı Mossad'ın Irak istihbarat  kurumunda bir casus ağı  kurduğu anlaşılıyor.

IŞİD'in de aralarında bulunduğu Irak'taki terör gruplarının zayıflaması ve Irak halkının güçlenmesinden bu yana Siyonist rejimin Irak'ın askeri ve siyasi yapısına sızarak Irak'taki gelişmelerin gidişatını lehinde değiştirmeye çalıştığını belirtmekte fayda var.

parstoday

Yorumlar