Hizbullah mücahitlerini selamlayan Ebu Ubeyde şunu söyledi: 'İşgalcinin cepheleri birbirinden ayırma girişimleri başarısızlıktan başka bir sonuç vermeyecek.'
Şehit İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, yayımladığı yazılı açıklamada Lübnan’daki İslami direnişi selamlayarak, saldırganlığa karşı direniş cephelerinin birlik içinde olduğunu vurguladı.
Şihab'ın haberine göre, Ebu Ubeyde açıklamasında, “Siyonist düşmana ağır kayıplar verdiren ve Lübnan’a, halkına ve egemenliğine yönelik saldırılara karşı kahramanca mücadele etmeyi sürdüren Hizbullah mücahitlerini selamlıyoruz. Bu, tüm ilahi ve hukuki düzenlemeler tarafından güvence altına alınmış bir hak ve görevdir” ifadelerini kullandı.
Kassam Tugayları Sözcüsü ayrıca şunları kaydetti:
“Düşman, işlediği suçları sürdürerek ve işgali devam ettirerek farklı cephelerdeki başarısızlığını telafi etmeye çalışmaktadır. Aynı zamanda direniş cephelerini birbirinden ayırmak için yoğun çaba göstermektedir. Ancak bu çabalar beyhudedir. Zira son iki buçuk yılı aşkın süredir elde ettiği tek sonuç hayal kırıklığı ve yenilgi olmuştur.”
www.kudusgunu.com