KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNE HAYIR İNİSİYATİFİ’NDEN KAMUOYUNA DUYURU

 

Görüntülenme: 1590 Tarih: 02 Mart 2023 10:41
KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNE HAYIR İNİSİYATİFİ’NDEN KAMUOYUNA DUYURU

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi, her ayın ilk Cuma günü Malatya’da düzenlediği basın açıklamalarına ilk etapta 3 ay süre ile ara verdiğini duyurdu.

İnisiyatif tarafından kamuoyuna duyurulan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

‘Bismillahirrahmanirrahim

İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi olarak 6 Şubat’ta meydana gelen depremler sonucu başta Malatya olmak üzere 11 ilde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifa diliyoruz. Rabbimizden depremzede kardeşlerimize sabır vermesini niyaz ediyoruz.

Bilindiği gibi biz inisiyatif adına her ayın ilk Cuma gününü NATO’ya ve Üslerine Hayır Cuması ilan etmiştik ve 5 yıldır her ay Malatya’da basın açıklamaları düzenliyorduk. Meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından yaptığımız değerlendirmede Seyyid Battal Gazi’nin şehri Malatya’da Soykan Meydanında düzenlediğimiz basın açıklamalarına ilk etapta 3 ay boyunca ara verme kararı aldık. Tabi ki NATO’ya karşı verdiğimiz mücadeleyi sürdürme azmimiz kesintisiz devam edecek inşallah. Bu süreçte halkımızı, her ayın ilk Cuma gününde sosyal medyada NATO’ya ve Üslerine Hayır Cuması temalı paylaşımlar yaparak kamuoyu oluşturmaya davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNE HAYIR İNİSİYATİFİ

Yorumlar