KASSAM TUGAYLARI SİYONİST REJİM SAVAŞ UÇAKLARINI HEDEF ALDI

İşgal ordusu bu sabah (4 Aralık Pazar) erken saatlerde yaptığı açıklamada, gece yarısından sonra Gazze Şeridi’nin güneyine hava saldırıları düzenleyen savaş uçaklarının Gazze semalarında hedef alındığını itiraf etti. 

Görüntülenme: 559 Tarih: 04 Aralık 2022 23:02
KASSAM TUGAYLARI SİYONİST REJİM SAVAŞ UÇAKLARINI HEDEF ALDI

İşgal ordusu askeri sözcüsü, Gazze semalarında işgal ordusuna ait uçakların hedef alınmasının ardından Hamas’a ait bir alana saldırı düzenlendiğini söyledi.
 

Yediot Ahranot gazetesinin internet sitesinde yayınlanan haberde de Hamas’a ait alanın işgal ordusu savaş uçaklarını hedef alma girişiminin ardından vurulduğu belirtildi.
 

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, hava savunma birimlerinin yerden karaya atılan füzelerle ve uçaksavarlarla işgal ordusuna ait savaş uçaklarına karşı koyduğunu açıklamıştı.
 

Hamas Hareketi, El-Kassam Tugayları’nın işgal ordusu uçaklarına ateş açmasını “anında misilleme” olarak niteleyerek, işgal güçlerinin dengeleri değiştirme girişimine izin verilmeyeceğini ifade etti.
 

Hamas sözcüsü Hazım Kasım, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, direnişin Filistin halkını korumaya devam edeceğini söyledi.
 

Siyonist düşmanın Huvara beldesinde Ammar Muflih isimli genci şehit ettikten sonra saldırılarını Gazze Şeridi’ne doğru genişlettiğine dikkat çeken Kasım, işgalcilerin terörünün ve Naziliğinin Filistin halkının devrimini ve intifadasını durduramayacağını bildirdi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar