ŞEHİT İBRAHİM NABLUSİ'NİN KASSAM TUGAYLARINA HİTAP ETTİĞİ SESLİ MESAJI YAYINLANDI

 

Görüntülenme: 1125 Tarih: 11 Ağustos 2022 16:20
ŞEHİT İBRAHİM NABLUSİ'NİN KASSAM TUGAYLARINA HİTAP ETTİĞİ SESLİ MESAJI YAYINLANDI

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı durumundaki Şehit İzzettin Kassam Tugayları, Fetih hareketinin askeri kanadı durumundaki Aksa Şehitleri Tugayları'nın komutanlarından olan ve işgal güçlerinin dün (9 Ağustos Salı) Nablus'a düzenledikleri baskında şehit edilen İbrahim En-Nablusi'nin şehit edilmesinden kısa bir süre önce kendilerine gönderdiği sesli mesajı yayınladı. 

Nablusi, mesajında Şehit İzzettin Kassam Tugayları'na selam ve teşekkürlerini ilettikten sonra, kendisinin cihad yolunda sürdürdüğü çabalarına verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getiriyor. 

"Gazze'deki ve Batı Şeria'daki tüm Kassam Tugayları'nı selamlıyorum" dedikten sonra onların desteğine teşekkür eden Nablusi sözünü Filistin'deki direnişçiler arasında yaygın olan; "Hutte's-seyfi kubale's-seyf... İhna ricalu Muhammed Dayf (Kılıç kılıca karşı... Biz Muhammed Dayf'ın adamlarıyız)" sloganıyla tamamlıyor. Muhammed Dayf ise Hamas'ın askeri kanadı durumundaki Şehit İzzettin Kassam Tugayları'nın efsanevi komutanı olarak biliniyor. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar