ZİYAD ENNEHALE'DEN FİLİSTİNLİ GRUPLARA ÖNEMLİ ÇAĞRI

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, tüm Filistinli grupları Siyonist rejimin saldırı ve cinayetlerine karşı mücadeleye çağırdı. 

Görüntülenme: 842 Tarih: 13 Haziran 2022 12:51
ZİYAD ENNEHALE'DEN FİLİSTİNLİ GRUPLARA ÖNEMLİ ÇAĞRI

Siyonist İsrail ordusunun işgal altındaki topraklardaki Filistin vatandaşlarına yönelik düşmanca eylemleri devam ediyor.

Siyonist İsrail güçleri dün Qalqilya, Nablus ve el'Halil dahil olmak üzere Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerine saldırdı, onlarca Filistinliyi yaraladı ve gözaltına aldı.

Filistin İslami Cihat Hareketi'nin genel sekreteri Ziyad el'Nehale,  işgal altındaki Kudüs ve Mescid-i Aksa ile ilgili olayların, Siyonist yerleşimcilerin sürekli saldırılarının, Batı Şeria'da her gün Filistinli vatandaşların öldürülmesinin devam ettiğini belirterek, ''Evlerin yıkılması, Filistinli esirlere sürekli işkence, Filistinli tutsakların açlık grevinin görmezden gelinmesi durdurulmalı ve elbette bu da, milli  ve İslami grupların ve Filistin halkının tüm kesimlerinin ortak duruşunu ve ciddi desteğini gerektirmektedir.'' dedi.

Nehale, Filistin İslami Cihad hareketinin tüm ciddiyetiyle ve Siyonist rejimin eylemlerine karşı Filistin halkının yanında olduğunu ve sürekli aşağılanmaya asla izin vermeyeceğini sözlerine ekledi.

parstoday

Yorumlar