KONYA RİSALET (EHLİ BEYT) DERNEĞİ'NDEN GAZZE-LÜBNAN-YEMEN'E KUMANYA YARDIMI

 

Görüntülenme: 1861 Tarih: 23 Mart 2022 09:11
KONYA RİSALET (EHLİ BEYT) DERNEĞİ'NDEN GAZZE-LÜBNAN-YEMEN'E KUMANYA YARDIMI

Gazze-Lübnan-Yemen Halkları İle Dayanışma İnisiyatifi'nin mübarek Ramazan ayında dağıtılmak üzere bu 3 ülkedeki şehit aileleri, yetimler ve fakirlere yönelik kumanya çalışmasına Konya'da faaliyet gösteren Risalet (Ehli Beyt) Derneği de 100 kumanya (25 bin TL ile) destek verdi.
Dernek adına sitemize açıklama yapan başkan Naim Gökbaş şunları ifade etti: 'Gazze-Lübnan-Yemen  Halkları İle Dayanışma İnisiyatifi'nin başlatmış olduğu bu salih amele biz de dernek olarak 100 kumanya ile destek veriyoruz. Özellikle şehit aileleri ve yetimlere ulaşabilmemiz için bir hayır köprüsü olduğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz. Rabbim sizlerden razı olsun. Gazze, Lübnan ve Yemen'deki kardeşlerimiz tüm ümmet adına bir bedel ödüyorlar. Siyonist ve emperyalist saldırı ve ambargolar karşısında dik duruyorlar ve zalimlere teslim olmuyorlar. Bu şartlarda bize de en azından onlara maddi destekte bulunmak ve onların yetimlerine sahip çıkmak düşüyor. Sizler de inisiyatif olarak bu 3 ülkede faaliyet göstererek aynı zamanda ümmetin vahdetine de katkıda bulunuyorsunuz. Biz; Türkiye Müslümanlarını, vakıfları ve dernekleri Gazze-Lübnan-Yemen konusunda duyarlı olmaya ve onlara yardım ulaştırmaya davet ediyoruz.'
Bilindiği gibi Gazze-Lübnan-Yemen Halkları İle Dayanışma İnisiyatifi mübarek Ramazan ayının yaklaşmakta olduğu bu günlerde 3 ülkedeki şehit aileleri, yetimler ve fakirlere kumanya ulaştırmak üzere 'salih amele davet' sloganıyla bir çalışma başlattı ve kumanya bedelini 250 TL olarak belirledi.
İrtibat: Kemal Kemahlı
05396931344
Hasan Muhsin Telek
05511634653
GAZZE-LÜBNAN-YEMEN HALKLARI İLE DAYANIŞMA İNİSİYATİFİ

Yorumlar