SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ KARADUMAN CÜBBELİ'YE ŞİİRLE CEVAP VERDİ

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen ve her sohbetinde istisnasız Saadet Partisi'ni ve Saadet Partilileri hedef alan Ahmet Mahmut Ünlü, bu kez Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman'ı hedef aldı. 

Görüntülenme: 906 Tarih: 09 Şubat 2022 23:12
SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ KARADUMAN CÜBBELİ'YE ŞİİRLE CEVAP VERDİ

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a İsrail ile yapılacak normalleşme adımları üzerinden tepki göstermişti.

'İSRAİL COĞRAFYAMIZ İÇİN EN BÜYÜK TEHDİTTİR'

Meclis'te yaptığı konuşmada AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, "İsrail'le yapılacak herhangi bir anlaşma; toprakları gasp edilen, evleri yağmalanan mazlum Filistin halkı özelinde bütün Müslümanlara ihanettir. İsrail bir terör devletidir ve coğrafyamız için en büyük tehdittir" ifadelerini kullanmıştı.

CÜBBELİ AHMET RAHATSIZ OLDU

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman'ın bu sözlerinden rahatsız olan, Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Karaduman'a tepki gösterdi.

BİR DELİ AKIL ÇIRPINIYOR ARAMIZDA

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, Ahmet Mahmut Ünlü’nün sosyal medyadaki tepkisine yine sosyal medya hesabından şair Cahit Zarifoğlu’nun şiiri ile cevap verdi.

‘Cübbeli Ahmet’in adını kullanmayan Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, sosyal medya hesabından Zarifoğlu’nun şu dizelerini paylaştı:

“Bir deli akıl çırpınıyor aramızda

Rızık korkusu can korkusu baş mesele

Çıplan dünyadan çıplan ve gövdenden

O büyülü çiçekleri yol arın bir kere

Başını eğmiş zalimleri dinlersin

Dersin 'lokmam ellerinde'

Filistin bir sınav kağıdı

Her mü'min kulun önünde”

Zarifoğlu

— Abdulkadir KARADUMAN (@akadirkaraduman) February 7, 2022 

RASTHABER

 

Yorumlar