İŞGALCİ İSRAİL İLE YAKINLAŞMA GİRİŞİMİNE TÜRKİYE'DE TEPKİLER ARTIYOR

Milli Gazete TV'de Abdussamet Karataş ve Muhammed Özdemir'in hazırlayıp sunduğu Hilal Coğrafyası programında Siyonist İsrail ile olan normalleşmeye sert tepki gösterildi. 

Görüntülenme: 1014 Tarih: 20 Ocak 2022 12:39
İŞGALCİ İSRAİL İLE YAKINLAŞMA GİRİŞİMİNE TÜRKİYE'DE TEPKİLER ARTIYOR

Milli Gazete TV'de Abdussamet Karataş ve Muhammed Özdemir'in hazırlayıp sunduğu Hilal Coğrafyası programında Milli Gazete'nin İslam dünyasına gösterdiği hassasiyet konuşuldu.

Yayın hayatına yeni başlayan MG TV'de İslam coğrafyasında yaşanan sorunları gündemine alan başarılı gazeteci Muhammed Özdemir ve Abdussamet Karataş,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Siyonist İsrail ile normalleşme kapsamındaki açıklamasına sert tepki gösterdi.

 

"ESKİDEN GİZLİ YAPILDI ŞİMDİ ALENİ YAPILIYOR"

Siyonist İsrail ile normalleşmeye tepki gösteren Özdemir, şu şekilde konuştu.

"Bugün D-8 mekanizması aktif bir şekilde çalışmış olsaydı bugün ne Bahreyn'deki liderler koltuklarında oturabilirdi ne de Suudi Arabistan'dakiler. Bu kapsamda Siyonist İsrail konusunda eskiden çok gizli şekilde görüşmeler yaparlardı şimdi ise açıktan yapıyorlar. Normalleşmeler başlıyor, vizeler kalkıyor, seyahatler başlıyor, turistler gidip geliyor. Ve bütün bu işler artık milletin gözü önünde alenen yapılıyor. Ve biz Milli Gazete olarak sürekli bunları manşetten dile getiriyoruz. Bunları yapmalıyız bunları yapmadığımız sürece bu normalleşme hızı iki kattan, yüz kata kadar çıkar."

"DİPLOMATİK ZİNA YAPIYORSUNUZ"

MG TV'de Siyonist İsrail ile normalleşme yapılmasını sert dille eleştiren Karataş ise şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'deki Müslüman halka Siyonist İsrail'le normalleşmeye mecburmuşuz gibi psikolojik bir alt yapı kuruluyor. Bugün İsrail ile Türkiye anlaşalım derse anlaşır ancak bugün tepkilerden endişe ediliyor. Dışişleri Bakanı Ermenistan ile Rusya'yla normalleşileceğini söylüyor. Ardından da İsrail'le normaleşeceğiz diyor. Bunu yapmayın. İsrail ile normalleşmek diplomatik zinadır. Halkı da bu normalleşmeye alet etmeye çalışıyorsunuz. Biz Milli Gazete olarak İsrail ile normalleşmeye kaşı çıkarak takdire şayan bir yayıncılığa imza atıyoruz. Bu bakımdan Milli Gazete'nin 'İsrail ile normalleşme' karşıtı manşetlerinin ne kadar büyük bir amaca hizmet ettiğini resmen şahit oluyoruz."

MİLLİ GAZETE

Yorumlar