MİLLİ GAZETE'DEN HÜKÜMETE HERZOG ÇAĞRISI

Biz Gazze’ye gidemedik ama Siyonist cumhurbaşkanı Türkiye’ye getiriliyor. Akıllara ise ilk kez bir Müslüman ülkenin meclisinde ağırlanan Şimon Peres utancı geldi… 

Görüntülenme: 895 Tarih: 20 Ocak 2022 12:46
MİLLİ GAZETE'DEN HÜKÜMETE HERZOG ÇAĞRISI

Türkiye ile İsrail’in normalleşmeye doğru ilerlediği bir süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog’un Türkiye’ye bir ziyareti olabilir.” açıklaması tepkiyle karşılandı. Siyonist İsrail rejiminin korsan Cumhurbaşkanı Herzog’un Türkiye’ye gelme ihtimali akıllara 2008 yılında gerçekleştirilen bir başka ziyareti getirdi. Hatırlanacağı üzere söz konusu tarihte dönemin İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, Türkiye’ye gelmiş ve TBMM’de bir konuşma gerçekleştirmişti.

 

O GÜNLERDE DE BÜYÜK TEPKİ GÖRMÜŞTÜ

Bebek katili Peres’in millet iradesinin temsil makamı olan TBMM’de konuşturulması, vatandaşların tepkisini çekmişti. Öte yandan Millî Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın önderliğinde Saadet Partisi de yaşanan rezalete sert tepki göstermiş ve söz konusu rezaletin kabul edilemez olduğu ifade edilmişti. Peres’in ziyaretinden yıllar sonra yeni bir rezaletin hazırlıkları yapılırken en azından Herzog’un TBMM’de konuşturulmaması ümit ediliyor.

MİLLİ GAZETE

Yorumlar