GASIP İSRAİL YENİ BİR SİBER SALDIRI ŞOKUYLA SARSILDI

Siyonist rejim İsrail'in önemli kuruluşlarına yapılan siber saldırıların ardından İbranice kaynaklar bu kez hackerların bu rejimin sosyal güvenlik teşkilatına saldırdığını bildirdi. 

Görüntülenme: 1113 Tarih: 09 Aralık 2021 00:17
GASIP İSRAİL YENİ BİR SİBER SALDIRI ŞOKUYLA SARSILDI

Arab 48 haber sitesi Çarşamba akşamı, İbranice kaynaklardan alıntı yaparak, bir grup hacker'ın işgal altındaki Filistin toprakları dışından Siyonist rejimin Sosyal Güvenlik Kurumu'nun web sitesine saldırdığını bildirdi.

Rapora göre, işgal altındaki toprakların tüm sakinleri hakkında geniş bilgi ve verilere sahip olan Siyonist rejimin sosyal güvenlik kurumu saldırıyı doğrulayarak, web sitesinin bir süredir kullanılamayacağını ve siteye bu bilgilerin yerleştirildiğini duyurdu.

Son aylarda, haber kaynakları işgal altındaki bölgelerdeki büyük şirketlere yönelik birkaç siber saldırı rapor etti. Bu hacker saldırısında elde edilen çekleri, finansal raporları vb. ortaya çıkardı.

30 Ekim'de Jerusalem Post, "Black Shadow" adlı bir hacker grubunun Siyonist İnternet şirketi Cyberserve'in sunucularını hackleyerek bilgileri erişilemez hale getirmekle tehdit ettiğini bildirdi.

Bu arada İbranice yayın yapan Yedioth Ahronoth gazetesi 21 Eylül'de bilgisayar korsanlarının Voicenter sistemlerini hackleyerek en büyük Siyonist şirketlerden birinin iletişim sistemini bozduğunu bildirdi.

İki ay önce İbranice kaynaklar, Hero insansız hava araçları yapımında uzmanlaşmış Siyonist şirket UVISION AIR'in bir siber saldırının hedefi olduğunu ve saldırıyı kendi açıklamalarıyla doğruladığını bildirdiler. 

Parstoday

Yorumlar