ÜRDÜN'DE YAYINLANAN EMİRE FİLMİ SİYONİSTLERE HİZMET EDİYOR

Filistin Esirler İletişim Ofisi, Ürdün'deki "Emire (Prenses)" filminin sadece siyonist işgalin politikalarına yarayan mesajlar taşıdığına dikkat çekerek bu filmin derhal yayından kaldırılmasını ve arkasında duranların da sorguya çekilmesini istedi. 

Görüntülenme: 1350 Tarih: 08 Aralık 2021 16:31
ÜRDÜN'DE YAYINLANAN EMİRE FİLMİ SİYONİSTLERE HİZMET EDİYOR

Esirler İletişim Ofisi ayrıca Ürdün Kraliyet Filmler Komisyonu'ndan da bu filmi Oscar yarışına katılacak filmler listesinden çıkarmasını talep etti. 

Ofis, tüm resmi takip organlarından özellikle esirlerin mücadeleleri ve özgürlük elçileri projesi hakkında olumsuz imaj oluşturmak suretiyle verdiği zarar, gerçekleri ters yüz etmesi ve balın içine zehir katması sebebiyle bu filmin gösterimden kaldırılmasını istedi. 

Esirler İletişim Ofisi, tam aksine esirlerin haklı ve adil davalarına destek verecek, işgal rejiminin de zulüm politikalarını gün yüzüne çıkaracak ürünler üretilmesine ihtiyaç olduğunu dile getirdi. 

Ofis, Filistin halkını ve tüm Arap toplumlarını da bu filmi, onun üretilmesinde rol alan, yayınlayan ve reklamını yapan tüm çevreleri boykot etmeye çağırdı. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar