'SİYONİST REJİM YOK OLUŞ SÜRECİNE GİRDİ'

Hamas İslami Direniş Hareketi Siyasi Büro Üyesi Mahmud el-Zahar, yaptığı bir açıklamada şöyle dedi: "Siyonist rejim düşüşe her zamankinden daha yakındır. Netanyahu Gazze'ye karşı yenildi. Peşinden gelenler Gazze'ye karşı nasıl başarılı olacaklar?" 

Görüntülenme: 1170 Tarih: 15 Haziran 2021 02:49
'SİYONİST REJİM YOK OLUŞ SÜRECİNE GİRDİ'

Mahmud el-Zahar, yaptığı açıklamanın devamında, "Düşman tehditlerinden korkmuyoruz." dedi.

El-Zahar bu açıklamayı, işgal rejiminin yeni başbakanı Naftali Bennett'in ateşkes ihlali durumunda Hamas'a yönelik yaptığı tehditlere yanıt olarak yaptı.

Hamas İslami Direniş Hareketi siyasi büro üyesi, "Filistin direnişi, işgal rejiminin halkımıza karşı işlediği cinayetlere sessiz kalma ve göz yumma aşamasını geçmiş, göze göz, dişe diş aşamasına girmiştir ve (bizimle savaşa) başlayan taraf daha acı bir akıbete sahip olacaktır." diye belirtti.

Mahmud el-Zahar, yeni kabine liderinin Gazze'ye yönelik açıklamalarını ve tehditlerini sadece iç siyasete yönelik olarak nitelese de, ciddiye alınması gerektiğini söyledi.

El-Zahar, "Bu sözleri ciddiye almalı ve onlar için hazırlık yapmalıyız, çünkü Kıyamet Savaşı'nın başlangıcı olan "Kudüs Kılıcı" savaşından sonraki akıbetlerinin artık çöküşe hiç olmadığı kadar yakın olduğunu anlamışlardır." dedi.

rasthaber

Yorumlar