VATAN PARTİSİ: İNCİRLİK VE KÜRECİK DERHAL KAPATILSIN

Vatan Partisi ve Türkiye Gençlik Birliği’nin, ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olayları hakkında “soykırım” demesi üzerine yurt çapında başlatmış olduğu eylemlere devam ediyor. Pazartesi günü ABD Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu önü başta olmak üzere yapılan eylemler bugün İncirlik Üssü’nde devam etti. 

Görüntülenme: 1601 Tarih: 28 Nisan 2021 02:23
VATAN PARTİSİ: İNCİRLİK VE KÜRECİK DERHAL KAPATILSIN

Yüzlerce kişi “ABD’nin Soykırım Yalanlarına Yanıt İncirlik ABD’ye kapatılsın” pankartıyla İncirlik Üssü önüne “Soykırım yapmadık vatan savunduk; İncirlik’e el konsun Amerika Defolsun; İncirlik ABD’ye kapatılsın” sloganları atarak Türk bayraklarıyla yürüyüş gerçekleştirdi.

Açıklamada bulunan Vatan Partisi ve TGB üyeleri hep bir ağızdan “Ermeni Soykırımı, tarihsel bir yalandır. Ermeni Soykırımı, uluslararası bir yalandır.

Ermeni Soykırımı, emperyalist bir yalandır” diye haykırdı ve “soykırım yapmadık, vatanımızı savunduk” dedi.

İncirlik Üssü önünde basın açıklaması yapan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, “Hükümete sesleniyoruz. Biden’ın hücum borusuna karşı eyleme geçmek şarttır.”dedi. Vatan Partisi’nin AİHM zaferini hatırlatan Üsküplü, “Genel Başkanımız Doğu Perinçek Ermeni Soykırımı yalanını, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde, hukuk düzleminde bitirmiştir. Doğu Perinçek’in zaferi Türkiye’nin zaferidir.” ifadelerini kullandı.

ABD’NİN TERÖR YUVASI OLAN İNCİRLİK ÜSSÜ’NÜ KAPATALIM

İncirlik Üssü’nün kapatılması gerektiğini vurgulayan Üsküp, “Arkamızda bulunan İncirlik Üssü, yarım asırdır ABD’nin ajan yuvasıdır. Terör yuvasıdır. Fitne merkezidir. 15 Temmuz darbe girişiminin merkezlerinden biridir. Fetöcülerin sığınağıdır. Batı Asya’daki komşularımıza, kardeşlerimize karşı kullanılan düşmanlık merkezidir. Vatan Partisi’nin çağrısı şudur: İncirlik Üssü ve Kürecik, derhal Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tam kontrolüne alınmalıdır. ABD askerleri 15 gün içerisinde ülkelerine gönderilmelidir.” diye konuştu..

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü’nün açıklaması şu şekilde:

ABD Başkanı Joe Biden, 1915 olaylarını “Soykırım” ilan ederek Türkiye’ye ve Asya’ya karşı bir hücum borusu çalmıştır. ABD Başkanı bir insan hakları çıkışı yapmıyor. Bir tarih tartışması yapmıyor.

Biden, Türkiye’ye ve Asya’ya yönelik tehditlerini hayata geçirmenin işaretini vermiştir.

ERMENİ SOYKIRIMI YALANINI AİHM KARARLARIYLA TARİHE GÖMÜLMÜŞTÜR

Genel Başkanımız Doğu Perinçek Ermeni Soykırımı yalanını, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde, hukuk düzleminde bitirmiştir. Doğu Perinçek’in zaferi Türkiye’nin zaferidir.

Perinçek-İsviçre ve Ali Mercan-İsviçre davalarında alınan kararlar 1915 olaylarının soykırım olmadığı karara bağlamış ve uluslararası yargıda içtihat oluşturmuştur.

Mahkeme kararı yoksa, soykırım yoktur. Hiçbir devlet başkanının, parlamentonun veya belediyenin soykırıma hükmetme yetkisi yoktur. Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği de Doğu Perinçek’in tezlerini kabul ederek, Biden’a bir tokat indirmiştir.

Bu kararlar Türkiye’nin sarılması gereken en önemli dayanaktır. Bu kararlara dayanmadan Türkiye savunulamaz.

TÜRKİYE’Yİ KUŞATAN ÜSLER HÜCUM BORUSUNUN HARİTASI

Türkiye’yi kuşatan Amerikan üsleri ve silah yığınağı, Biden’ın hücum borusunun boyutlarını açıkça ortaya koymaktadır.

ABD üsleri Karadeniz’den, Ege ve Akdeniz’den, Suriye ve Irak’ın kuzeyinden Türkiye’yi kuşatmış bulunuyor. Amerikan namluları

Türkiye’ye çevrilmiştir. Bu yığınağın neden yapıldığı şimdi anlaşılmaktadır.

Hedef Türkiye’dir. Hedef Rusya’dır. Hedef İran’dır, Suriye’dir. Hedef bütün Asya’dır. Türkiye Asya’nın ön cephesidir.

Ermeni Soykırımı yalanları ve Biden’ın açıklamaları işte bu harita içinde anlam kazanmaktadır. ABD, Asya’yı hedef alan saldırısını Türkiye’den başlatmayı planlamaktadır. Biden, bütün Batı Asya ve Asya’ya karşı hücum borusu öttürmektedir.

Asya’ya yönelik tehditler, “Ermeni soykırımı”, “Ukrayna soykırımı” ve “Uygur soykırımı” türünden yalanlarla “insan hakları” perdesi arkasına gizlenmektedir.

Buradan Biden’a meydan okuyoruz!

ABD’ye meydan okuyoruz!

Amerikan emperyalizminin sonu yakındır!

ABD TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVARDIR

Dolar saltanatı çöküyor. ABD Irak’ta, Suriye’de, Afganistan’da yenilmiştir. Türkiye’de yenilmiştir.

2014 yılında Vatan Partisi’nin Silivri duvarlarını yıkmasından bu yana Türkiye, ABD piyonlarına karşı silahlı başarılar kazanmaktadır. PKK’nın hendeklere gömülmesi, FETÖ’nün ezilmesi, ABD-İsrail Koridorunun yarılması, ikinci İsrail planının bozulması, Karabağ’ın işgalden kurtulması ABD yenilgisini gösteren en son örneklerdir.

Türkiye, Karadeniz’den Akdeniz’e uzanan cephede, Rusya, Azerbaycan, İran, Irak, Suriye ve Libya ile işbirliği yaparak ABD’nin baskı ve tehditlerini bozguna uğratmıştır. 

ABD’YE KARŞI CESUR TAVIR

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, tarihî bir sorumluluk içindedir. Karadeniz’den Akdeniz’e uzanan cephede doğru strateji kurmak, kararlı ve eylemli tavır almak, ABD tehdidine eylemli yanıt vermek, tarihsel görevdir.

Amerikan namluları Türkiye’ye yönelmişken model ortaklıktan bahsedilemez. Türkiye’nin Avrasya’daki öncü yerini alma zamanı gelmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın omuzlarında tarihsel sorumluluk bulunmaktadır. 

BİDEN’A LAFLA DEĞİL EYLEMLE YANIT VERİLİR!

Hükümete sesleniyoruz. Biden’ın hücum borusuna karşı eyleme geçmek şarttır.

Arkamızda bulunan İncirlik Üssü, yarım asırdır ABD’nin ajan yuvasıdır. Terör yuvasıdır. Fitne merkezidir. 15 Temmuz darbe girişiminin merkezlerinden biridir. Fetöcülerin sığınağıdır. Batı Asya’daki komşularımıza, kardeşlerimize karşı kullanılan düşmanlık merkezidir. 

Vatan Partisi’nin çağrısı şudur:

İncirlik Üssü ve Kürecik, derhal Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tam kontrolüne alınmalıdır. ABD askerleri 15 gün içerisinde ülkelerine gönderilmelidir.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile birlikte Kırım ve Abhazya’nın tanınması için Rusya, İran ve Azerbaycan ile diplomatik temaslar başlatılmalıdır.

PKK’yı sınır ötesinde bitirmek için, Suriye Arap Cumhuriyeti ile askeri işbirliği dahil her konuda eylem için derhal harekete geçilmelidir.

HDP derhal kapatılmalıdır. Anayasa Mahkemesi, PKK’nın uzantısı olan örgüte karşı yargı sürecini uzatmamalı, Türkiye’nin karşılaştığı tehditlere uygun olarak hızla karar almalıdır. Amerika Türkiye’yi silahla tehdit ederek bölücü partinin içeride özgürce propaganda yapmasına izin verilemez.

aydınlık

Yorumlar