SİYONİST İSRAİL'İN YENİ HİZMETKARI: JOE BİDEN

ABD başkanlık seçimini kazanan Joe Biden’ın geçmişi ABD’nin politik geleceği hakkında tahminde bulunulmasını kolaylaştırıyor. 

Görüntülenme: 4565 Tarih: 14 Kasım 2020 21:08
SİYONİST İSRAİL'İN YENİ HİZMETKARI: JOE BİDEN

3 kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilen ABD başkanlık seçimini kazanan Joe Biden’ın geçmişi ABD’nin politik geleceği hakkında tahminde bulunulmasını kolaylaştırıyor. Biden’ın başkanlığı sürecinde genel olarak Trump’ın başkan olduğu dönemin devamının görülmesi yüksek bir ihtimal olarak dururken Biden’ın geçmişte yapmış olduğu açıklamalar da söz konusu tezi doğruluyor.

 

“SİYONİST OLMAK İÇİN YAHUDİ OLMAK GEREKMİYOR”

Donald Trump’ın başkanlık koltuğundan gidişi ve yerine Biden’ın gelişiyle birlikte ABD’nin işgalci İsrail rejimine verdiği desteğin tam olarak devam etmesi bekleniyor. Yeni ABD başkanının geçmişi söz konusu ihtimali güçlendirirken Biden’ın ‘Theodor Herzl Ödülü’ sahibi bir isim olduğu biliniyor. Barack Obama’nın ABD başkanı olduğu dönemde başkan yardımcılığı görevinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimde ABD’nin yeni başkanı seçilen Joe Biden’ın 2016 yılında yapmış olduğu bir açıklama zihinlerdeki yerini koruyor. New York’ta gerçekleştirilen Dünya Yahudi Kongresi toplantısında açıklamalarda bulunan Biden, “Siyonistim, Siyonist olmak için Yahudi olmak gerekmiyor” ifadelerini kullanmıştı.

NETANYAHU DA HEYECANLI

Bir Siyonist olduğu itiraf etmekten çekinmeyen Joe Biden’ın ABD başkanlık koltuğuna oturmasının işgalci İsrail rejimi başbakanı Benjamin Netanyahu’yu heyecanlandırdığı görüldü. Seçimin ardından Biden ve Kamala Harris için tebrik mesajı yayınlayan Netanyahu’nun Biden için “İsrail’in harika bir dostu” nitelendirmesinde bulunması dikkat çekti. Netanyahu, söz konusu mesajında “Biden’ı İsrail’in harika bir dostu olarak tanıyorum. ABD ve İsrail arasındaki özel ittifakı daha da güçlendirmek için ikinizle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum” dedi.

 

SİYONİST BIDEN’IN AİLESİNDE YAHUDİLER DE VAR

Katolik bir Hristiyan olmasına karşın Siyonist olduğunu saklamayan Joe Biden’ın ailesinde Yahudilerin bulunduğu da biliniyor. Biden’ın eşi Jill Biden’ın Katolik bir Hristiyan olduğu ifade ediliyor. Joe ve Jill Biden çiftinin kızı Ashley Biden ve oğlu Beau Biden ise Yahudilerle evli. Öte yandan ABD Başkanı Joe Biden’ın yardımcılığına görevine seçilen Kamala Harris’in eşi olan Doug Emhoff’un da Yahudi olduğu biliniyor.

BEKİR ŞİRİN/MİLLİ GAZETE

Yorumlar