KUDÜS GÜCÜ KOMUTANI TUĞGENERAL KAANİ: ABD'Yİ VE SİYONİST REJİMİ ÇOK ZOR GÜNLER VE OLAYLAR BEKLİYOR

 

Görüntülenme: 2729 Tarih: 14 Temmuz 2020 15:31
KUDÜS GÜCÜ KOMUTANI TUĞGENERAL KAANİ: ABD'Yİ VE SİYONİST REJİMİ ÇOK ZOR GÜNLER VE OLAYLAR BEKLİYOR

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral Kaani, "ABD savaş gemisinde çıkan yangın Amerikan hükümetinin eylemleri ve cinayetlerinin sounucudur." dedi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu’na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani, direniş güçleri komutanlarıyla bir araya geldiği görüşmede uluslararası gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Tuğgeneral Kaani, "ABD’de yaşanan son olaylar özellikle de "USS Bonhomme Richard" isimli savaş gemisinde çıkan yangın Amerikan hükümetinin eylemleri ve cinayetlerinin sonucudur. Allah’ın vaat ettiği gibi zulüm ve cinayet işleyenler azaba yakalanacaklar" dedi.

Tuğgeneral Kaani, "ABD’liler boşuna başkalarını suçlamaya çalışmasın. Bu kendi yaktıkları bir ateştir ki alevleri onlara da ulaşmıştır. Şunu bilmelidirler ki bu olay onların cinayetlerinin yanıtıdır ve kendi unsurları tarafından gerçekleşmiştir. Allah, onları kendi elleriyle cezalandırıyor" değerlendirmesini yaptı.

İran Kudüs Gücü Komutanı, ABD hükümetine seslenerek, “Şu an bile sizin iyi günlerinizdir. Sizleri ve Siyonist Rejim’i çok zor günler ve olaylar bekliyor” ifadelerinde bulundu.

 

Tuğgeneral Kaani, “Gerçek şu ki ABD ordusu yorulmuş ve yıpranmıştır. Teçhizatları parçalanıyor. Uzun süredir ABD Deniz Kuvvetleri komutanları bunu ilan ediyorlar. Amerika mevcut kötü durumunu kabul etmeli, kendi halkına ve bütün insanlığa zulüm etmeyi bırakmalıdır” diye konuştu.

mehrnews

Not: Facebook kullanıcılarının bu haberi ceza almadan paylaşabilmeleri için İsmail Kaani'nin fotoğrafını haberde kullanmadık.

Yorumlar