AGD-MGV BAŞKANI SALİH TURHAN: TÜM İSLAM ÜLKELERİNDEKİ HÜKÜMETLERİ İSRAİL KARŞISINDA DAHA SAHİCİ ADIMLAR ATMAYA DAVET EDİYORUZ

 

Görüntülenme: 2541 Tarih: 25 Haziran 2020 11:39
AGD-MGV BAŞKANI SALİH TURHAN: TÜM İSLAM ÜLKELERİNDEKİ HÜKÜMETLERİ İSRAİL KARŞISINDA DAHA SAHİCİ ADIMLAR ATMAYA DAVET EDİYORUZ

Anadolu Gençlik Derneği - Milli Gençlik Vakfı Başkanı Salih Turhan, işgalci İsrail’in Batı Şeria’daki Yahudi işgal birimlerini ve Ürdün Vadisi’ni lhak etme planına dair açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımlar yapan Turhan, İsrail ve Siyonizm karşıtı tüm hareketlerin daha etkin ve daha organize olması gerektiğini kaydetti.

Salih Turhan, tüm İslam ülkelerindeki hükümetleri İsrail konusunda daha sahici adımlar atmaya davet ettiği açıklamasında, "İslam ülkelerinin ABD’yle olan bağımlılık ilişkileri İsrail konusunda ciddi adımlar atılmasına engel olmaktadır. İsrail hükümetlerin sözde kalan kınamalarından rahatsız olmamaktadır." ifadelerini kullandı.

Milli Gençlik Vakfı Başkanı Salih Turhan'ın paylaşımlarında yer alan ifadeler şu şekilde:

"Terör devleti israil’in sözde Batı Şeria ilhak planı kabul edilebilir değildir! Tüm kardeşlerimin dikkatini çekmek isterim. ABD ve İsrail adım adım “Yüzyılın Antlaşması” paçavrasını uygulamaya koyuyor.

Sesimizin cılız çıkması ya da sadece sesimizin çıkması herhangi bir yaptırım hükmü taşımamaktadır. Yaşanan süreçler göstermiştir ki İsrail güçten ve yaptırımdan anlar. İsrail sadece Filistinli Müslümanların değil tüm Müslümanların ve mazlum coğrafyaların sorunudur.

İslam ülkelerinin ABD’yle olan bağımlılık ilişkileri İsrail konusunda ciddi adımlar atılmasına engel olmaktadır. İsrail hükümetlerin sözde kalan kınamalarından rahatsız olmamaktadır.

İsrail ve Siyonizm karşıtı tüm hareketlerin daha etkin ve daha organize olması için çaba sarf etmeliyiz. Tüm İslam ülkelerindeki hükümetleri İsrail konusunda daha sahici adımlar atmaya davet ediyoruz."

MİLLİ GAZETE

Yorumlar