FİLİSTİNLİ GRUPLARDAN ABD'YE TEPKİ
GAZZE, 19 Mart 2025 19:19Filistin direniş grupları, işgalci siyonistlerin Filistin halkının kararlılığını zulüm ve şiddetle bastıramayacağını ifade etti.

Tesnim'in haberine göre, siyonist İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik sivillere karşı yeniden başlattığı vahşi saldırılara Filistinli gruplardan gelen tepkilerin ardından, İslami Cihat Hareketi bir açıklama yayımlayarak, savaş suçlusu Netanyahu ve hükümetinin Gazze'ye yönelik saldırıları sürdürme kararının, Siyonistlerin Gazze halkına karşı daha fazla suç ve katliam işleme ısrarını gösterdiğini belirtti.
İslami Cihat Hareketi, Gazze'ye yapılan saldırıların yeniden başlamasının Siyonistlere savaşta ya da müzakerelerde herhangi bir üstünlük sağlamayacağını vurguladı. Filistin Halk Kurtuluş Cephesi ise, işgalci rejimin Gazze'ye yönelik suçlarının ve katliamlarının önceden planlandığını ve geniş çaplı bir soykırım savaşının parçası olduğunu duyurdu. Bu hareket, uluslararası toplumu Gazze'ye karşı işlenen Siyonist soykırım suçlarını derhal durdurmaya çağırdı.
Filistin Mücahit Hareketi de bir açıklama yayımlayarak, Siyonist rejimin Gazze Şeridi'ndeki sivillere yönelik saldırılarının yeniden başlamasının, Filistin ulusuna ve direnişe yönelik süren soykırım savaşının bir devamı olduğunu belirtti. Hareket, Amerikan hükümetini bu vahşi savaşın devamından sorumlu tutarak, ABD'nin geçmişteki hükümetleri gibi Siyonist aşırıcıları destekleyerek Filistinlilerin öldürülmesine katkı sağladığını ifade etti.
Açıklamada, Netanyahu ve kabinesinin, Gazze'ye karşı son 15 aydır sürdürdüğü soykırım ve etnik temizlik savaşının Filistin halkının iradesini ve direnişini kıramadığını vurgulandı.
Filistin Kurtuluş Örgütü de işgalcilerin Gazze'deki savunmasız sivillere yönelik saldırılarının yeniden başlamasının ardından bir açıklama yaparak, ateşkesi ihlal eden Netanyahu ve suçlu kabinesinin, iktidarda kalabilmek için Siyonist esirleri ve ailelerini feda ettiğini, ancak bu eylemin yalnızca yenilgi ve kayıp getireceğini belirtti.
GAZZE, 19 Mart 2025 19:19
Yorumlar (0)

İSMAİL BEKAİ: DÜNYA GAZZE İÇİN AYAĞA KALKMALI

SİYONİST İSRAİL ORDUSUNDA KRİZ BÜYÜYOR

HAMAS'TAN GENEL SEFERBERLİK ÇAĞRISI

SİYONİST İSRAİL NASIR HASTANESİNE SALDIRDI

SALAH EL BERDEVİL ŞEHİT OLDU

YEMEN BEN GURİON HAVALİMANINI VURMAYA DEVAM EDECEK

SİYONİST İSRAİL GAZZE'DE KALICI İŞGAL PEŞİNDE

HAMANEY: İSLAM ÜMMETİ SİYONİST REJİME KARŞI BİRLİK OLMALI

HAMAS: ATEŞKESİ NETANYAHU ENGELLİYOR

HAMANEY: SİYONİST VARLIK YOK OLACAKTIR

KEMAL KEMAHLI NATO İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ÖNÜNDE KONUŞTU

EBU UBEYDE'DEN DÜNYA MÜSLÜMANLARINA ÇAĞRI

İŞGALCİ İSRAİL'DEN GAZZE'NİN KUZEYİNE KARA HAREKATI

OCHA: GAZZE'DE İNSANİ KRİZ DERİNLEŞİYOR

YEMEN BEN GURİON HAVALİMANINI BALİSTİK FÜZE İLE VURDU

YEMEN'DEN İSRAİL'E FÜZE SALDIRISI

NETANYAHU YİNE TEHDİT ETTİ

HİZBULLAH'TAN GAZZE AÇIKLAMASI

KUDÜS TUGAYLARI SÖZCÜSÜ EBU HAMZA ŞEHİT OLDU

SİYONİST İSRAİL ORDUSU GAZZE HALKINI YENİDEN GÖÇE ZORLUYOR

MUSTAFA EL BERGUSİ'DEN ARAP VE İSLAM DÜNYASINA ELEŞTİRİ

HAMAS'TAN KATİL NETANYAHU HÜKÜMETİNE TEPKİ

İRAN'DAN ABD'YE UYARI

GAZZE'DE KATLİAM: 420 ŞEHİT

HASAN FADLALLAH'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

SİYONİST İŞGAL GÜÇLERİ BATI ŞERİA'YA BASKIN DÜZENLEDİ

KEMAL KEMAHLI'NIN AKSA TUFANI VE DİRENİŞ CEPHESİ KONUŞMASI

ABDULMELİK EL HUSİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

HAMAS BATI'NIN EL AKSA TV'YE SANSÜR UYGULAMASINI KINADI

ABD YEMEN'E HAVA SALDIRISI DÜZENLEDİ

GAZZE'DE SİYONİSTLERİN SOYKIRIMI DEVAM EDİYOR

KEMAL KEMAHLI GAZZE GELİŞMELERİNİ ON4 TV'YE DEĞERLENDİRDİ

TAMİR HAYMAN: SURİYE'DEKİ KAOS İSRAİL'İN LEHİNE

ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞAN FİLİSTİNLİ 13 ESİR TÜRKİYE'YE GELİYOR

SELAME MARUF BM'NİN GAZZE RAPORUNU TAKDİR ETTİ

GAZZE'DE İNSANİ KRİZ DERİNLEŞİYOR

İSRAİL SUBAYI: GAZZE'DE SİVİLLERİ CANLI KALKAN OLARAK KULLANDIK

TRUMP'TAN GAZZE KONUSUNDA GERİ ADIM

İSRAİLLİ ESKİ ASKERİ YETKİLİLER GİZLİ BİR TOPLANTI YAPTI
