İMAM HAMENEİ: YOK OLACAK OLAN İSRAİL'DİR
İSLAM ÜLKELERİ, 18 Aralık 2024 11:10İslam Devrimi Lideri, Şehit Seyyid ve Sinvar gibi liderlerin ruhunun devam ettiğini vurguladığı konuşmasında kadınların siyasi, uluslararası ve bilimsel alanlardaki varlığını övdü.

Press TV’nin bildirdiğine göre, İslam Devrimi Lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamenei, Peygamber Hz. Muhammed'in kızı Hz. Fatıma Zehra'nın doğum yıldönümü sebebiyle İran genelinden kadınlarla bir araya gelerek bir konuşma gerçekleştirdi.
İslam Devrimi Lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamenei, yaptığı konuşmasında İsrail'in günlük saldırıları karşısında Gazze'nin direncine ve Lübnan direnişinin azmine değindi; İran'ın Filistinli ve Hizbullah savaşçılarının yanında olduğunu ve onlara mümkün olan her türlü destek ve yardımı sağlamaya devam edeceğini vurguladı.
Lider ayrıca direnişçilerin “şeytani düşmanın ayaklarının altında ezildiği” günü görecekleri umudunu dile getirdi.
Ayetullah Hamanei konuşmasının başka bir bölümünde İranlı kadınların 1979 İslam Devrimi'nin zaferinde, 1980'lerde Irak'ın dayattığı savaşta ve Suriye ile Irak'taki kutsal türbelerin savunulmasında oynadıkları rolü selamladı.
Ayrıca kadınların siyasi, uluslararası ve bilimsel alanlardaki varlığını da övdü.
Devrim Lideri Batılıların kadın meselesindeki samimiyetsizliklerine dair örnekler verdi ve kadınların devrimdeki rolüne işaret etti.
İslam’da kadının eşsiz konumuna vurgu yapan Devrim Lideri şu açıklamayı yaptı:
‘’Kapitalizm ve ona bağlı politikacılar, küresel kadın topluluğunu yönlendirmek ve gayri meşru çıkarlar elde etmek için dünya çapında etkili bir medyaya sahip olarak, sahtekârlık ve yalanla, sözde felsefi ve insani bir teori kisvesi altında amaçlarını gizlemektedir.
Elbette düşman boş durmuyor ve tasarlamakla meşgul, çünkü savaş, bombalama, ırkçılık, fitne gibi donanımsal yöntemlerle yenilgiye uğratılıp devrime diz çöktürülmesinin mümkün olmadığını çok geçmeden anladılar ve bu nedenle dürüstlükten uzak yumuşak güç yöntemlerine (toplumsal mühendislik), yani reklamlara, kışkırtmalara, sloganlara yöneldiler.
Herkes, özellikle de kadınlar, düşmanın kamu diplomasisi yöntemlerine karşı dikkatli olmalı, slogan ve kışkırtmalara aldanmamalıdır.’’
Ayetullah Hamanei, “Suriye'deki gelişmeler ve Siyonist rejim ile ABD'nin işlediği suçlar karşısında düşmanlar direniş meselesinin bittiğini düşündüler; tamamen yanılıyorlar” dedi.
Seyyid Hamenei ayrıca “Gazze'nin her gün saldırılara maruz kaldığını ancak buna rağmen metanetini koruduğunu, şehitler vermeye devam ettiğini ve Lübnan'ın da direnmeye devam ettiğini” vurguladı.
“Siyonist rejim Suriye üzerinden Lübnanlı direniş grubu Hizbullah'ı kuşatmak ve ortadan kaldırmak istiyor, ancak yok olacak olan İsrail'dir” diye ekledi.
Devrim Lideri, ayrıca suikasta kurban giden Hizbullah ve Hamas liderleri Seyyid Hasan Nasrullah ve Yahya Sinvar'ın şehit olmalarına rağmen ruhlarının hala hayatta olduğunun altını çizdi.
Seyyid Hamanei, “Şehadetleri onları savaş alanından çıkarmadı, sadece fiziksel varlıklarını ortadan kaldırdı, ancak ruhları baki, ideolojileri devam ediyor ve yolları sürecek” açıklamasını yaptı:
“Bedenleri gitmiş olabilir ama ... ruhları ve düşünceleri hala yaşıyor ve yollarına devam edecekler”
YDH
İSLAM ÜLKELERİ, 18 Aralık 2024 11:10
Yorumlar (0)

HAMANEY: SİYONİST REJİM FİLİSTİN'DEN TEMİZLENECEKTİR

KASSAM VE KUDÜS TUGAYLARI SALDIRILARINI NEDEN DURDURDU?

SAMİ EBU ZUHRİ'DEN GAZZE İÇİN SİLAHA SARILMA ÇAĞRISI

HALİL EL HAYYE: DİRENİŞİN SİLAHI KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

ŞEYH NAİM KASIM'DAN SİYONİST İSRAİL'E UYARI

OCHA: GAZZE'DE GIDA VE TIBBİ MALZEME STOKLARI BİTMEK ÜZERE

GAZZE'DE SOYKIRIM SÜRÜYOR

SİYONİST ORDU CENİN'DE 3250 EVİ YIKTI

MISIR ELÇİLİĞİ ÖNÜNDE REFAH KAPISI EYLEMİ

ANKARA DÜNYA KUDÜS GÜNÜ EYLEMİ (VİDEO-FOTO)

MUSTAFA AYDIN YAZDI: TÜRKİYE VE İRAN'IN FİLİSTİN POLİTİKALARI

AHMED MUHAMMEDİ: KUDÜS GÜNÜ DİRENİŞ BAYRAĞINI CANLI TUTMA GÜNÜDÜR

HAMANEY'DEN DÜNYA KUDÜS GÜNÜ ÇAĞRISI

DİRENİŞ CEPHESİ BİLEŞENLERİ FİLİSTİN DİRENİŞİNİN YANINDA

ANKARA DÜNYA KUDÜS GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASINA DAVET

MALATYA DÜNYA KUDÜS GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASINA DAVET

İSMAİL BEKAİ: DÜNYA GAZZE İÇİN AYAĞA KALKMALI

SİYONİST İSRAİL ORDUSUNDA KRİZ BÜYÜYOR

HAMAS'TAN GENEL SEFERBERLİK ÇAĞRISI

SİYONİST İSRAİL NASIR HASTANESİNE SALDIRDI

SALAH EL BERDEVİL ŞEHİT OLDU

YEMEN BEN GURİON HAVALİMANINI VURMAYA DEVAM EDECEK

SİYONİST İSRAİL GAZZE'DE KALICI İŞGAL PEŞİNDE

HAMANEY: İSLAM ÜMMETİ SİYONİST REJİME KARŞI BİRLİK OLMALI

HAMAS: ATEŞKESİ NETANYAHU ENGELLİYOR

HAMANEY: SİYONİST VARLIK YOK OLACAKTIR

KEMAL KEMAHLI NATO İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ÖNÜNDE KONUŞTU

EBU UBEYDE'DEN DÜNYA MÜSLÜMANLARINA ÇAĞRI

İŞGALCİ İSRAİL'DEN GAZZE'NİN KUZEYİNE KARA HAREKATI

OCHA: GAZZE'DE İNSANİ KRİZ DERİNLEŞİYOR

YEMEN BEN GURİON HAVALİMANINI BALİSTİK FÜZE İLE VURDU

FİLİSTİNLİ GRUPLARDAN ABD'YE TEPKİ

YEMEN'DEN İSRAİL'E FÜZE SALDIRISI

NETANYAHU YİNE TEHDİT ETTİ

HİZBULLAH'TAN GAZZE AÇIKLAMASI

KUDÜS TUGAYLARI SÖZCÜSÜ EBU HAMZA ŞEHİT OLDU

SİYONİST İSRAİL ORDUSU GAZZE HALKINI YENİDEN GÖÇE ZORLUYOR

MUSTAFA EL BERGUSİ'DEN ARAP VE İSLAM DÜNYASINA ELEŞTİRİ

HAMAS'TAN KATİL NETANYAHU HÜKÜMETİNE TEPKİ
