AGD BOTAŞ ÖNÜNDE EYLEM YAPTI
İSLAM ÜLKELERİ, 04 Kasım 2024 11:00BOTAŞ Genel Müdürlüğü önünde toplanan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyeleri, Ankara’dan “Vanaları Kapat, Yaraları Kapat” diyerek çağrıda bulundu. AGD Ankara Şube Başkanı Mustafa Koyuncu, “BOTAŞ Genel Müdürlüğü'ne çağrıda bulunuyoruz. Üçüncü bir ülke aracılığıyla dahi olsa, doğrudan veya dolaylı olarak İsrail’e yönelen tüm vanaların kapatılmasını talep ediyoruz” dedi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Ankara’da bulunan BOTAŞ Genel Müdürlüğü önünden İsrail’e giden petrolün kesilmesi için çağrıda bulundu. AGD Ankara Şube Başkanı Mustafa Koyuncu, Siyonist İsrail’in çocuk, yaşlı, kadın demeden 43 binden fazla Filistinliyi şehit ettiğini, 100 binden fazla Filistinliyi ise yaraladığını hatırlatarak, “Siyonist İsrail rejimi, her yere bomba yağdırarak sınırları aşmakla kalmamış, ahlaki ve insani değerleri hiçe saymıştır” dedi.
“İSRAİL’İN İŞARETİ İLE BİRÇOK LİDER SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ”
Siyonistler tarafından oluşturulan algılara rağmen Filistin direnişinin vicdanlarda derin bir yankı bulduğunu ifade eden Koyuncu, “Yaşanan vahşet karşısında dünya halklarının sokaklara dökülmesi, özellikle Müslüman olduğunu iddia eden sözde İslam ülkelerinin işbirlikçi yönetimlerini zor durumda bırakmıştır. Ancak bu uyanışa rağmen, İsrail’in bir parmak işaretiyle birçok lider sessizliğe gömülmüş, mazlumlara hiçbir faydası olmayan açıklamalar ve kınamalarla halklarını yatıştırmaya çalışmıştır” ifadelerini kullandı.
“İSRAİL’E YÖNELEN TÜM VANALARIN KAPATILMASINI TALEP EDİYORUZ”
İsrail’in gerçekleştirdiği zulme karşı harekete geçilmesi için çağrıda bulunan Koyuncu, “Bir Filistinli çocuğun canını bütün dünyanın servetine değişmeyiz. Türkiye, böyle bir sürece aracılık yapmamalıdır. ‘Müslümanlar nerede?’ diye feryat eden Filistinli kardeşlerimize seslenmek istiyorum. Ey izzetli ve şerefli Gazze halkı, Müslüman kardeşleriniz buradadır ve elinden geleni yapmaya gayret etmektedir. Filistin ve Gazze yalnız değildir, unutulmuş da değildir. Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı Ankara şube başkanı olarak, BOTAŞ Genel Müdürlüğü'ne çağrıda bulunuyoruz. Üçüncü bir ülke aracılığıyla dahi olsa, doğrudan veya dolaylı olarak İsrail’e yönelen tüm vanaların kapatılmasını talep ediyoruz” dedi. Açıklamanın ardından sembolik olarak bir petrol vanası kapatıldı.
MİLLİ GAZETE/MEHMET FAHRİ ÖZKAN
İSLAM ÜLKELERİ, 04 Kasım 2024 11:00
Yorumlar (0)

HAMANEY: SİYONİST REJİM FİLİSTİN'DEN TEMİZLENECEKTİR

KASSAM VE KUDÜS TUGAYLARI SALDIRILARINI NEDEN DURDURDU?

SAMİ EBU ZUHRİ'DEN GAZZE İÇİN SİLAHA SARILMA ÇAĞRISI

HALİL EL HAYYE: DİRENİŞİN SİLAHI KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

ŞEYH NAİM KASIM'DAN SİYONİST İSRAİL'E UYARI

OCHA: GAZZE'DE GIDA VE TIBBİ MALZEME STOKLARI BİTMEK ÜZERE

GAZZE'DE SOYKIRIM SÜRÜYOR

SİYONİST ORDU CENİN'DE 3250 EVİ YIKTI

MISIR ELÇİLİĞİ ÖNÜNDE REFAH KAPISI EYLEMİ

ANKARA DÜNYA KUDÜS GÜNÜ EYLEMİ (VİDEO-FOTO)

MUSTAFA AYDIN YAZDI: TÜRKİYE VE İRAN'IN FİLİSTİN POLİTİKALARI

AHMED MUHAMMEDİ: KUDÜS GÜNÜ DİRENİŞ BAYRAĞINI CANLI TUTMA GÜNÜDÜR

HAMANEY'DEN DÜNYA KUDÜS GÜNÜ ÇAĞRISI

DİRENİŞ CEPHESİ BİLEŞENLERİ FİLİSTİN DİRENİŞİNİN YANINDA

ANKARA DÜNYA KUDÜS GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASINA DAVET

MALATYA DÜNYA KUDÜS GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASINA DAVET

İSMAİL BEKAİ: DÜNYA GAZZE İÇİN AYAĞA KALKMALI

SİYONİST İSRAİL ORDUSUNDA KRİZ BÜYÜYOR

HAMAS'TAN GENEL SEFERBERLİK ÇAĞRISI

SİYONİST İSRAİL NASIR HASTANESİNE SALDIRDI

SALAH EL BERDEVİL ŞEHİT OLDU

YEMEN BEN GURİON HAVALİMANINI VURMAYA DEVAM EDECEK

SİYONİST İSRAİL GAZZE'DE KALICI İŞGAL PEŞİNDE

HAMANEY: İSLAM ÜMMETİ SİYONİST REJİME KARŞI BİRLİK OLMALI

HAMAS: ATEŞKESİ NETANYAHU ENGELLİYOR

HAMANEY: SİYONİST VARLIK YOK OLACAKTIR

KEMAL KEMAHLI NATO İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ÖNÜNDE KONUŞTU

EBU UBEYDE'DEN DÜNYA MÜSLÜMANLARINA ÇAĞRI

İŞGALCİ İSRAİL'DEN GAZZE'NİN KUZEYİNE KARA HAREKATI

OCHA: GAZZE'DE İNSANİ KRİZ DERİNLEŞİYOR

YEMEN BEN GURİON HAVALİMANINI BALİSTİK FÜZE İLE VURDU

FİLİSTİNLİ GRUPLARDAN ABD'YE TEPKİ

YEMEN'DEN İSRAİL'E FÜZE SALDIRISI

NETANYAHU YİNE TEHDİT ETTİ

HİZBULLAH'TAN GAZZE AÇIKLAMASI

KUDÜS TUGAYLARI SÖZCÜSÜ EBU HAMZA ŞEHİT OLDU

SİYONİST İSRAİL ORDUSU GAZZE HALKINI YENİDEN GÖÇE ZORLUYOR

MUSTAFA EL BERGUSİ'DEN ARAP VE İSLAM DÜNYASINA ELEŞTİRİ

HAMAS'TAN KATİL NETANYAHU HÜKÜMETİNE TEPKİ
