GAZZE'DE SOYKIRIMIN 40. GÜNÜ
GAZZE, 15 Kasım 2023 11:00Siyonist canavarlar Gazze halkını toptan yok etme veya yurtlarını terk etmeye zorlama amacıyla başlattıkları soykırım savaşlarında bugün (15 Kasım Çarşamba) 40'ıncı güne ulaştılar. 40'ıncı günün ilk saatlerinden itibaren Gazze'nin en büyük sağlık kurumu durumundaki Şifa Sağlık Kompleksi'ni basan siyonist katiller bir yandan da muhtelif yerlere yönelik vahşi saldırılarıyla katliamlar yapmaya devam ediyorlar.

İşgalcilerin soykırım savaşlarının 40'ıncı gününde Gazze Şeridi'nin güney kesiminde bulunan Hanyunus'un doğusundaki El-Karara bölgesinde Feyyaz ailesine ait bir evi hedef alan saldırılarında 6 kişinin şehit olduğu birçok kişinin de yaralandığı haber verildi.
Deyru'l-Belah'ın doğusundan sızan işgal tankları Deyru'l-Belah ile Hanyunus arasındaki bölgede yer alan Selam değirmenlerini vurdular. Saldırıda silolarıyla birlikte yıkılan değirmenlerin tamamen çalışamaz hale geldiği bildirildi. Gazze ahalisini tamamen aç ve susuz bırakarak ölüme terk etmek ya da yurtlarını terk etmeye zorlamak isteyen işgal güçleri yiyecek tedarik etmede kullandıkları tesisleri ve sistemleri özellikle hedef olarak seçiyorlar.
Gazze'deki İçişleri Bakanlığı işgal uçaklarının bugün sabah Cibaliya Mülteci Kampı'nın ortasında ve batısında muhtelif evlere saldırı düzenlemeleri yüzünden birçok kişinin şehit olduğunu veya yaralandığını duyurdu.
İşgal uçaklarının En-Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki Es-Salihi gökdelenini hedef almasından sonra buradan Aksa Şehitleri Hastanesi'ne 15 şehit cenazesinin getirildiği bildirildi.
Gazze şehrinin kuzeyindeki Şeyh Rıdvan Mahallesi'ne düzenlenen hava saldırılarından sonra da El-Ma'medani Hastanesi'ne 25 şehit cenazesinin getirildiği haber verildi.
Cibaliya'nın kuzeyindeki bir sığınma merkezine düzenlenen saldırıda da 4 kişinin şehit olduğu bildirildi.
İşgal güçlerinin daha başka yerlere de havadan veya karadan saldırıları oldu ve onlarca kişi şehit olurken yüzlercesi de yaralandı ya da enkaz altında kaldı.
Filistin Enformasyon Merkezi
GAZZE, 15 Kasım 2023 11:00
Yorumlar (0)

HAMANEY: SİYONİST REJİM FİLİSTİN'DEN TEMİZLENECEKTİR

KASSAM VE KUDÜS TUGAYLARI SALDIRILARINI NEDEN DURDURDU?

SAMİ EBU ZUHRİ'DEN GAZZE İÇİN SİLAHA SARILMA ÇAĞRISI

HALİL EL HAYYE: DİRENİŞİN SİLAHI KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

ŞEYH NAİM KASIM'DAN SİYONİST İSRAİL'E UYARI

OCHA: GAZZE'DE GIDA VE TIBBİ MALZEME STOKLARI BİTMEK ÜZERE

GAZZE'DE SOYKIRIM SÜRÜYOR

SİYONİST ORDU CENİN'DE 3250 EVİ YIKTI

MISIR ELÇİLİĞİ ÖNÜNDE REFAH KAPISI EYLEMİ

ANKARA DÜNYA KUDÜS GÜNÜ EYLEMİ (VİDEO-FOTO)

MUSTAFA AYDIN YAZDI: TÜRKİYE VE İRAN'IN FİLİSTİN POLİTİKALARI

AHMED MUHAMMEDİ: KUDÜS GÜNÜ DİRENİŞ BAYRAĞINI CANLI TUTMA GÜNÜDÜR

HAMANEY'DEN DÜNYA KUDÜS GÜNÜ ÇAĞRISI

DİRENİŞ CEPHESİ BİLEŞENLERİ FİLİSTİN DİRENİŞİNİN YANINDA

ANKARA DÜNYA KUDÜS GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASINA DAVET

MALATYA DÜNYA KUDÜS GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASINA DAVET

İSMAİL BEKAİ: DÜNYA GAZZE İÇİN AYAĞA KALKMALI

SİYONİST İSRAİL ORDUSUNDA KRİZ BÜYÜYOR

HAMAS'TAN GENEL SEFERBERLİK ÇAĞRISI

SİYONİST İSRAİL NASIR HASTANESİNE SALDIRDI

SALAH EL BERDEVİL ŞEHİT OLDU

YEMEN BEN GURİON HAVALİMANINI VURMAYA DEVAM EDECEK

SİYONİST İSRAİL GAZZE'DE KALICI İŞGAL PEŞİNDE

HAMANEY: İSLAM ÜMMETİ SİYONİST REJİME KARŞI BİRLİK OLMALI

HAMAS: ATEŞKESİ NETANYAHU ENGELLİYOR

HAMANEY: SİYONİST VARLIK YOK OLACAKTIR

KEMAL KEMAHLI NATO İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ÖNÜNDE KONUŞTU

EBU UBEYDE'DEN DÜNYA MÜSLÜMANLARINA ÇAĞRI

İŞGALCİ İSRAİL'DEN GAZZE'NİN KUZEYİNE KARA HAREKATI

OCHA: GAZZE'DE İNSANİ KRİZ DERİNLEŞİYOR

YEMEN BEN GURİON HAVALİMANINI BALİSTİK FÜZE İLE VURDU

FİLİSTİNLİ GRUPLARDAN ABD'YE TEPKİ

YEMEN'DEN İSRAİL'E FÜZE SALDIRISI

NETANYAHU YİNE TEHDİT ETTİ

HİZBULLAH'TAN GAZZE AÇIKLAMASI

KUDÜS TUGAYLARI SÖZCÜSÜ EBU HAMZA ŞEHİT OLDU

SİYONİST İSRAİL ORDUSU GAZZE HALKINI YENİDEN GÖÇE ZORLUYOR

MUSTAFA EL BERGUSİ'DEN ARAP VE İSLAM DÜNYASINA ELEŞTİRİ

HAMAS'TAN KATİL NETANYAHU HÜKÜMETİNE TEPKİ
