ZİYAD EN-NEHHALE'NİN TAHRAN TEMASLARI SÜRÜYOR
İSLAMİ CİHAD, 18 Haziran 2023 23:38Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nahale'nin Tahran'daki temasları sürüyor.

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nahale, Tahran ziyareti çerçevesinde İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Ekber Ahmediyan ile görüştü.
Görüşmede bölgedeki son gelişmeler, özellikle işgal altındaki toprakların durumu ve Siyonist Rejimiin kötüleşen koşulları ele alındı.
Ali Ekber Ahmediyan bu görüşmde, Filistin halkının özellikle direniş gruplarının direnişini takdir ederek, "Filistin milletinin ve Kudüs'ün gaspçı Siyonist rejimin pençelerinden kurtuluşu ancak direnişle gerçekleştirilebilir" dedi.
Ahmediyan, "5 günlük savaş Siyonist rejimin gerilediğini ve direniş gruplarının yükseldiğini gösterdi." ifadesini kullandı.
Filistin halkını ve direniş gruplarını desteklemenin İran'ın temel politikalarından biri olduğunu belirten Ahmediyan, "Filistin'in özgürleştirilmesi hedefi doğrultusunda İslami Cihad Hareketini desteklemeyi görev biliyoruz ve tüm gücümüzle bu görevi sürdüreceğiz" ifadelerinde bulundu.
Siyonist rejimin İslami direnişin birleşik saflarında farklılıklar yaratma stratejisine değinen Ahmediyan, "Siyonist düşmanın bölücü oyunları, direniş gruplarının uyanıklığı ve zekası ile bozulmalıdır" dedi.
Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nahale de, Filistin halkına verdiği desteklerinden dolayı İran'ı takdir ederek, işgal altındaki topraklardaki gelişmeler ve Batı Şeria'daki duruma dair bir rapor sundu.
İslami Cihad Hareketi lideri bu sabah İran İslami Şura Meclisi Başkanı Muhammed Bakır Galibaf ile bir araya gelmişti.
mehrnews
İSLAMİ CİHAD, 18 Haziran 2023 23:38
Yorumlar (0)

SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

UNRWA'DAN IRKÇI İSRAİL'E SUÇLAMA

OCHA GAZZE RAPORUNU YAYINLADI

ISRAEL KATZ SİYONİST İSRAİL'İN YENİ İŞGAL STRATEJİSİNİ AÇIKLADI

SİYONİST İSRAİL GAZZE'NİN ÜZERİNE 40 BİN BOMBA ATTI

EURO-MED: GAZZE'DE KITLIK TEHLİKESİ ALARM VERİYOR

ABD YEMEN'İ VURDU: 58 İŞÇİ ŞEHİT OLDU

ÜRDÜN BATI ŞERİA'YA SİLAH SEVKİYATINI ENGELLİYOR

SİYONİST ORDUDA YEDEK ASKER KRİZİ

İSRAİLLİ ESİR NETANYAHU'YU SUÇLADI

HAMAS LÜBNAN'DA VE ÜRDÜN'DE HEDEFTE

GAZZE'DE İNSANİ KRİZ DERİNLEŞİYOR

HASAN HATIR'DAN MESCİD-İ AKSA UYARISI

İRAN: SURİYE HÜKÜMETİNE YARDIM ETMEYE HAZIRIZ

ITAMAR BEN GVİR İBRAHİM CAMİİ'NE BASKIN DÜZENLEDİ

İRAN ABD'YE AİT ASKERİ ÜSLERİ GÖZÜNE KESTİRDİ

SİYONİST SUBAYLAR NETANYAHU'DAN SAVAŞIN SONA ERDİRİLMESİNİ İSTEDİ

HİZBULLAH JOSEPH AOUN'UN AÇIKLAMALARINA CEVAP VERDİ

JOSEPH AOUN HİZBULLAH'IN SİLAHSIZLANDIRILACAĞINI ÖNE SÜRDÜ

İŞGALCİ İSRAİL CENİN'DE 3600 EVİ YIKTI

GAZZE'DE SOYKIRIM SÜRÜYOR

SINIR TANIMAYAN DOKTORLAR ÖRGÜTÜ'NÜN GAZZE RAPORU

FİLİSTİN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI AĞI GAZZE RAPORU

SAMİ EBU ZUHRİ'DEN YEMEN'E TEBRİK

EYAL ZAMİR'DEN NETANYAHU'YA UYARI

İRANLI GAZETECİLERDEN GAZZE ÇAĞRISI

SİYONİST İSRAİL'İN ATEŞKES ÖNERİLERİ ALDATICI

İBRAHİM EL EMİN HİZBULLAH'IN SİLAHSIZLANDIRILMA TALEBİNİ DEĞERLENDİRDİ

HAMAS MISIR'IN SİLAHSIZLANMA ŞARTINI KABUL ETMEDİ

YAHYA SERİ: İSRAİL HEDEFLERİNİ FÜZE VE İHA İLE VURDUK

HAMANEY ORDU KOMUTANLARI İLE GÖRÜŞTÜ

MISIRLI YAZAR FARUK CEVAYDE: SİYONİST REJİM KALICI DEĞİL

İSRAİL İŞGAL GÜÇLERİ BAPTİST HASTANESİNİ BOMBALADI

META'DAN SİYONİST İSRAİL'E TAM DESTEK

EHUD OLMERT'TEN İÇ SAVAŞ UYARISI

GAZZE'DE SU SIKINTISI GİDEREK ARTIYOR

HAMAS HEYKEL CEMAATLERİNİN ÇAĞRISINA KARŞI UYARDI

SİYONİST İSRAİL ORDUSUNDA KRİZ

İSRAİL ORDUSUNUN AKSA TUFANI'NDAKİ BAŞARISIZLIĞI RAPORLAŞTIRILDI
