FİLİSTİN DİRENİŞ GRUPLARINDAN KUDÜS GÜNÜ AÇIKLAMASI
GAZZE, 28 Nisan 2022 11:20Filistin direniş grupları, Siyonist rejim askerleri karşısında sahada vahdet ve cihatçı birliklerine devam edeceklerini belirttiler.

Filistin İslami ve Milli direniş grupları yaptıkları açıklamada, Dünya Kudüs Günü'nün, Kudüs ve müttefiklerinin zaferi konusunda tüm Arap ve İslam ülkelerine bir mesaj olacağını kaydetti.
Gazze'deki direniş grupları, Kudüs zaferinin milletin evlatlarının Siyonist rejimin saldırıları ve tehditleri altında verdikleri tam destekle gerçekleşeceğini deklare ederek, bu sene Dünya Kudüs Günü'nün her yılda olduğu gibi, Siyonist rejimin İslami kutsallar ve değerlerine yönelik alçakça saldırılarının artmasına sahne olduğuna işaretle, direnişin tüm şekillerinde sahada birleşmenin ve cihatçı dayanışmanın korunmasının şart olduğunu belirtti.
Açıklamada direniş grupları, silahlı direnişin en önemli direniş olacağına temasla, Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı savunmak için güçlerinin seferber ve tam hazırlıklı olması gerektiğini deklare ettiler.
Bu arada, dün Batı Şeria'daki Eriha şehrinin güneyinde yer alan Akabe Cibr mülteci kampında İsrail işgal güçleriyle Filistinli gençler arasında meydana gelen çatışmada ağır yaralanan gencin şehit olduğu bildirildi.
Filistin Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre saldırıda başından ağır yaralanan Ahmed İbrahim Uveydat isimli 20 yaşındaki genç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre, işgal rejiminin Musta'rabin olarak isimlendirilen ve Arap kıyafetleri giyerek kendilerini kamufle eden özel birliklerine mensup ekipler işgalci askerlerin desteğinde söz konusu mülteci kampına baskın düzenledi.
Filistinli gençlerin onlara tepki göstermesi üzerine çıkan çatışmalarda işgal güçleri gerçek mermilerle saldırdı ve iki genç bacaklarından, bir genç de başından yaralandı. Başından yaralanan gencin durumunun ağır olduğu belirtilmişti.
parstoday
GAZZE, 28 Nisan 2022 11:20
Yorumlar (0)

HAMANEY: SİYONİST REJİM FİLİSTİN'DEN TEMİZLENECEKTİR

KASSAM VE KUDÜS TUGAYLARI SALDIRILARINI NEDEN DURDURDU?

SAMİ EBU ZUHRİ'DEN GAZZE İÇİN SİLAHA SARILMA ÇAĞRISI

HALİL EL HAYYE: DİRENİŞİN SİLAHI KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

ŞEYH NAİM KASIM'DAN SİYONİST İSRAİL'E UYARI

OCHA: GAZZE'DE GIDA VE TIBBİ MALZEME STOKLARI BİTMEK ÜZERE

GAZZE'DE SOYKIRIM SÜRÜYOR

SİYONİST ORDU CENİN'DE 3250 EVİ YIKTI

MISIR ELÇİLİĞİ ÖNÜNDE REFAH KAPISI EYLEMİ

ANKARA DÜNYA KUDÜS GÜNÜ EYLEMİ (VİDEO-FOTO)

MUSTAFA AYDIN YAZDI: TÜRKİYE VE İRAN'IN FİLİSTİN POLİTİKALARI

AHMED MUHAMMEDİ: KUDÜS GÜNÜ DİRENİŞ BAYRAĞINI CANLI TUTMA GÜNÜDÜR

HAMANEY'DEN DÜNYA KUDÜS GÜNÜ ÇAĞRISI

DİRENİŞ CEPHESİ BİLEŞENLERİ FİLİSTİN DİRENİŞİNİN YANINDA

ANKARA DÜNYA KUDÜS GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASINA DAVET

MALATYA DÜNYA KUDÜS GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASINA DAVET

İSMAİL BEKAİ: DÜNYA GAZZE İÇİN AYAĞA KALKMALI

SİYONİST İSRAİL ORDUSUNDA KRİZ BÜYÜYOR

HAMAS'TAN GENEL SEFERBERLİK ÇAĞRISI

SİYONİST İSRAİL NASIR HASTANESİNE SALDIRDI

SALAH EL BERDEVİL ŞEHİT OLDU

YEMEN BEN GURİON HAVALİMANINI VURMAYA DEVAM EDECEK

SİYONİST İSRAİL GAZZE'DE KALICI İŞGAL PEŞİNDE

HAMANEY: İSLAM ÜMMETİ SİYONİST REJİME KARŞI BİRLİK OLMALI

HAMAS: ATEŞKESİ NETANYAHU ENGELLİYOR

HAMANEY: SİYONİST VARLIK YOK OLACAKTIR

KEMAL KEMAHLI NATO İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ÖNÜNDE KONUŞTU

EBU UBEYDE'DEN DÜNYA MÜSLÜMANLARINA ÇAĞRI

İŞGALCİ İSRAİL'DEN GAZZE'NİN KUZEYİNE KARA HAREKATI

OCHA: GAZZE'DE İNSANİ KRİZ DERİNLEŞİYOR

YEMEN BEN GURİON HAVALİMANINI BALİSTİK FÜZE İLE VURDU

FİLİSTİNLİ GRUPLARDAN ABD'YE TEPKİ

YEMEN'DEN İSRAİL'E FÜZE SALDIRISI

NETANYAHU YİNE TEHDİT ETTİ

HİZBULLAH'TAN GAZZE AÇIKLAMASI

KUDÜS TUGAYLARI SÖZCÜSÜ EBU HAMZA ŞEHİT OLDU

SİYONİST İSRAİL ORDUSU GAZZE HALKINI YENİDEN GÖÇE ZORLUYOR

MUSTAFA EL BERGUSİ'DEN ARAP VE İSLAM DÜNYASINA ELEŞTİRİ

HAMAS'TAN KATİL NETANYAHU HÜKÜMETİNE TEPKİ
