SİYONİST REJİMDEN UKRAYNA'YA GÜVENCE
SİYONİST REJİM, 15 Mart 2022 01:33Irkçı İsrail rejimi, Ukrayna’ya Rusya’ya yönelik yaptırımlara katılacağı yönünde güvence verdi.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, ırkçı İsrail rejimi Dışişleri Bakanı Yair Lapid’in kendisiyle yaptığı görüşmede İsrail’in Rusya’ya uygulanan yaptırımlara katılacağı konusunda güvence verdiğini söyledi.
Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, kendisine ait Twitter hesabından yaptığı açıklamada ırkçı İsrail rejimi dışişleri bakanı Yair Lapid’le yaptığı görüşmeye atıf yaparak “Dışişleri Bakanı Yair Laipd görüşmede bana İsrail’in Rusya’ya uygulanan yaptırımları bypass etme yolu olmayacağı konusunda bana güvence verdi. İsrail’in arabuluculuk çabaları ve insani yardımları için minnettarız. Ukrayna’da savaşı sona erdirmenin yollarını ele aldık. İsrail’e gelen Ukraynalıların haklarına riayet edilmesi konusunda mutabık kalındı” dedi.
Yair Lapid dün de Slovakya ziyaretinde İsrail rejiminin Amerika ve diğer Batılı ülkelerin Rusya’ya uyguladığı yaptırımları delme yolu olmayacağını söylemişti.
Öte yandan İsrail Kanal-12 televizyonunun haberine göre ise Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski, ırkçı rejiminin başbakanı Naftali Bennett ile önceki gün yaptığı telefon görüşmesinde kendisinden Moskava’nın üst düzey Ukraynalı yetkilileri serbest bırakmaya ikna etmesini istedi.
İbranice yayın yapan Kan televizyonu ise ırkçı İsrail rejimi Başbakanı Naftali Bennett’in 5 Mart’ta özel bir uçakla Moskova’ya gizli bir ziyaret gerçekleştirdiğini belirterek Bennett ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki görüşmenin üç saat sürdüğünü bildirdi.
Lübnan’dan yayın yapan el-Meyadin televizyonu, İsraillilerin Rusya ile temasları konusunda Rusya muhabirine dayandırdığı haberinde Moskova’nın ırkçı İsrail rejimi yetkililerine açıkça “Ukrayna krizinde Neo Naziler için aracılık yapmanıza gerek yok” dediğini bildirdi.
Yakın Doğu Haber
SİYONİST REJİM, 15 Mart 2022 01:33
Yorumlar (0)

BM: GAZZE'DE DURUM FELAKET BOYUTUNDA

HTŞ FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD LİDERLERİNİ TUTUKLADI

İSRAİLLİ YETKİLİ: ABD-İRAN GÖRÜŞMELERİ İSRAİL'İN PLANINI KISITLAYABİLİR

YAİR LAPİD: İSRAİL YENİ BİR FELAKETE SÜRÜKLENİYOR

ABD YEMEN'E SALDIRDI: 12 ŞEHİT

EYAL ZAMİR: SURİYE'DE KALACAĞIZ

MEHDİ EL MEŞAT: GAZZE'YE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

MİCHAEL MİLSTEİN: İSRAİL GAZZE’DE BATAKLIĞA SAPLANDI

MAARİV GAZETESİ: HAMAS ASKERİ ZAYIFLIĞINI AVANTAJA DÖNÜŞTÜRÜYOR

ABD YEMEN'DE SİVİL HEDEFLERİ VURUYOR

SİYONİST İSRAİL GÜNEY LÜBNAN'A SALDIRILARINI SÜRDÜRÜYOR

FİLİSTİN İNSAN HAKLARI MERKEZİ'NDEN GAZZE UYARISI

ŞEYH NAİM KASIM: DİRENİŞ SİLAHINI BIRAKMAYACAK

SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

UNRWA'DAN IRKÇI İSRAİL'E SUÇLAMA

OCHA GAZZE RAPORUNU YAYINLADI

ISRAEL KATZ SİYONİST İSRAİL'İN YENİ İŞGAL STRATEJİSİNİ AÇIKLADI

SİYONİST İSRAİL GAZZE'NİN ÜZERİNE 40 BİN BOMBA ATTI

EURO-MED: GAZZE'DE KITLIK TEHLİKESİ ALARM VERİYOR

ABD YEMEN'İ VURDU: 58 İŞÇİ ŞEHİT OLDU

ÜRDÜN BATI ŞERİA'YA SİLAH SEVKİYATINI ENGELLİYOR

SİYONİST ORDUDA YEDEK ASKER KRİZİ

İSRAİLLİ ESİR NETANYAHU'YU SUÇLADI

HAMAS LÜBNAN'DA VE ÜRDÜN'DE HEDEFTE

GAZZE'DE İNSANİ KRİZ DERİNLEŞİYOR

HASAN HATIR'DAN MESCİD-İ AKSA UYARISI

İRAN: SURİYE HÜKÜMETİNE YARDIM ETMEYE HAZIRIZ

ITAMAR BEN GVİR İBRAHİM CAMİİ'NE BASKIN DÜZENLEDİ

İRAN ABD'YE AİT ASKERİ ÜSLERİ GÖZÜNE KESTİRDİ

SİYONİST SUBAYLAR NETANYAHU'DAN SAVAŞIN SONA ERDİRİLMESİNİ İSTEDİ

HİZBULLAH JOSEPH AOUN'UN AÇIKLAMALARINA CEVAP VERDİ

JOSEPH AOUN HİZBULLAH'IN SİLAHSIZLANDIRILACAĞINI ÖNE SÜRDÜ

İŞGALCİ İSRAİL CENİN'DE 3600 EVİ YIKTI

GAZZE'DE SOYKIRIM SÜRÜYOR

SINIR TANIMAYAN DOKTORLAR ÖRGÜTÜ'NÜN GAZZE RAPORU

FİLİSTİN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI AĞI GAZZE RAPORU

SAMİ EBU ZUHRİ'DEN YEMEN'E TEBRİK

EYAL ZAMİR'DEN NETANYAHU'YA UYARI

İRANLI GAZETECİLERDEN GAZZE ÇAĞRISI
