GHOUDSİ KHANANDEH YAZDI: EMPERYALİSTLERİN KASIM SÜLEYMANİ KORKUSU

İSLAM ÜLKELERİ, 03 Ocak 2022 07:26

Küresel terörün merkez üssü büyük şeytan ABD elebaşı Trump’un emriyle, iki yıl önce Irak Uluslararası havaalanında şehit edilen İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani, Irak Haşd-i Şabi Başkanı Ebu Mehdi el-Mühendis ve arkadaşlarının şehadet yıl dönümü dolayısıyla İmamı Zaman Hazreti Mehdi’ye (sa), Rehber Hamaney’e, İslami İran halkına, Direniş Cephesine, Ehlibeyt dostlarına, ümmete, tüm mazlumlara, insanlık alemine sabır ve başsağlığı diliyorum.

GHOUDSİ KHANANDEH YAZDI: EMPERYALİSTLERİN KASIM SÜLEYMANİ KORKUSU

Şehit Süleymani ve El-Mühendis başta olmak üzere üzerimizde çok fazla emek ve hakları olan tüm şehitlerimizi özlem, minnet ve rahmetle anıyor, selamlıyor, aziz hatıralarının önünde saygıyla eğiliyorum. 

FACEBOOK’UN SÜLEYMANİ KORKUSU

Her zaman olduğu gibi bu yıl da Facebook, kesintisiz bir şekilde sürdürdüğü korku ve panik havasını devam ettirmektedir. Süleymani’nin şehadet yıldönümü yaklaşmaya başlamasıyla bu korku ve paniğin şiddeti artmış bulunmaktadır. 

Bunun sonucu olarak ise paylaşımlarımıza uzun süreli kısıtlama ve blokajlar uygulanmıştır. 

Kendimi çok özgür ve güvende hissettiğim “Özün Sözü” isimli bu köşemde ve siz değerli okurlarımın huzurunda sosyal medya kısıtlamaları konusundaki duygu ve düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. 

Bundan üç gün önce, Şehit Süleymani’nin vasiyetini yayınlamak için girdiğim Facebook hesabımın kısıtlandığını fark ettim ya da Facebook fark ettirdi. 

Fark ettim veya fark ettirdi de ne oldu? Hiç bir şey olmadı elbette. Sadece paylaşımımı başkalarına iletememiş oldum, iki ay boyunca kimseye  iletemeyeceğimi de öğrenmiş oldum. O kadar. Kıyamet filan da kopmadı yani. Hatta gurur duyduğumu bile söyleyebilirim. 

ŞEHİTLERİN ÖLMEDİĞİNİN SOMUT ÖRNEĞİ 

Kan emici emperyalistlere kuklalık yapmayı maharet zan eden Facebook patronlarının, hayatta olmayan bir insanın vasiyetinden bile büyük bir korku ve panik içine girdiklerini görmem, beni ziyadesiyle memnun etti

Bu durum, şehitlerin ölmediği, hakikatte diri olduklarına dair ayetin pratik hayattaki somut karşılığı ve ispatı niteliğinde bir gösterge de sunmuş oldu. 

Bu da, insanlık aleminin ilk şehidi Habil’den bu güne canlarını Allah için feda eden tüm şehitlerimizin ve şehadet kavramının önemini daha derinden idrak etmemi sağladı. 

Şehit Süleymani ve El-Mühendis’im yaşadığı hissi, Kuran’da belirtilen ilahi gerçekle bütünleşerek zihin dünyamda iyice oturdu ve somutlaştı. 

ZALİMLERİN KORKULARINDA YAŞAYAN ŞEHİTLER

Şehitler; zalimlerin, katillerin, sapıkların daha genel ifadeyle söylemem gerekirse, Allah ve insanlık düşmanlarının korkuları ile mazlumlar ve erdem sahibi bütün insanların umutlarından yaşıyor olduğu gerçeği de somutlaştı.  

Bu somut gerçeği, son yıllarda net bir şekilde ortaya koyan kişi hiç şüphesiz Şehit Süleymani, El-Mühendis ve arkadaşlarıdır. 

Aynı zamanda, korkakların gözünde çok güçlü ve yenilmez zan edilen emperyalist güçlerin, Kerbela Üniversitesi’nin öğrencileri karşısındaki korkaklık ve acizliklerini ortaya çıkararak maskelerini düşüren bir isimdir de. 

EMPERYALİSTLERİN YOK OLUŞU KESİNDİR 

Kasım Süleymani ve arkadaşları açık bir şekilde gösterdi ki, emperyalistlerin yok oluşu kesindir ve yakındır. Hiçbir şey bu yok oluşu durduramayacaktır. Dirimizden korktukları gibi ölümüzden bile korkuyor olmaları bunun en net, en açık ve en somut örneğidir. 

Aslında bu korkaklık ve acizlikleri, içine düştükleri bataklığı da deşifre etmiş bulunmaktadır. Bizim, onlar için olağanüstü şeyler yapmamıza gerek olmadığını; cesur ve kararlı bir parmak hareketimizle bile yerle bir olacaklarını  ortaya koymuş olmaları bizi ziyadesiyle mutlu etmektedir. 

Zaten namertlere yakışan da korkmak ve acizliklerini ele vermek, böylece bizleri mutlu etmektir. 

Şehit Süleymani, el-Mühendis ve arkadaşlarını şehit ederek kurtulacaklarını ve rahat bir nefes alacaklarını sandılar ama kurtulmalarının mümkün olmadığını / olmayacağını yaşadıkları ve hissettikleri  derin korku ele vermektedir. 

HER ONURLU İNSAN, BİR SÜLEYMANİ’DİR

Şehitlerimiz ölmedi. Yüz milyonlarca insanın yüreğinde yaşıyor. Süleymani, El-Müjendis ve arkadaşlarını yüreğinde yaşatan her insan, potansiyel bir Kasım Süleymani’dir. Hem de sadece İran ve Irak’ta değil, dünyanın her tarafında. ABD’in en yakınında ve içinde, müttefiki İsrail’in ise dört tarafında. 

Tek bir Süleymani bile onları bu kadar korkutuyorsa, yüz milyonlarca Süleymani karşısındaki korkularının  boyutlarını tahmin etmek hiç zor olmayacaktır...

FACEBOOK KISITLAMASI MÜKAFATTIR

Süleymani ve arkadaşlarını, teröristçe bir yöntemle param parça ettikleri sırada kuklalarıyla birlikte hissettikleri sevinci; hesaplarımıza “kısıtlama” cezaları vererek bizlere yapıyor olmalarından çok memnun olsalar da,  bu memnuniyetlerinin bizleri üzmediğini söylemiş olayım. 

Hatta verdikleri cezayı ödül mahiyetinde kabul ettiğimi söylemiş olayım ki, hevesleri  kursaklarında kalsın. Kursaklarında kalsın ki, ben ve arkadaşlarım bunun sevincini yaşayalım. 

Bundan iki yıl önce Hacı Kasım’ın şehadetiyle ilgili paylaşımlardan dolayı da İnstagram hesabım da kapatılmıştı. Şimdi ise aynı şeyin Facebook hesabım üzerinden tekrar etmesine şaşırmadığımı söylemiş olayım. 

Çünkü herkes kendi doğasına uygun davranışlar sergiler. 

KÖPEĞE NEDEN HAVLIYORSUN DENMEZ

Mesela akrep ve yılan sokar, köpek havlar ve ısırır, sırtlan fırsat kollar, bukalemun her şekle girer, domuz necistir… 

Yani her hayvanın kendine özgü  karakteri vardır ve sadece kendi karakterine uygun özelliklere göre  hayatını ikame eder. 

Yılana “neden sokuyorsun,” köpeğe “neden havlıyorsun / ısırıyorsun,” sırtlana “neden fırsat kolluyorsun,” bukalemuna “neden şekilden şekle giriyorsun,” domuza “neden necissin?” demek doğru değilse; yılan, köpek, sırtlan, bukelamun, domuz ve benzer hayvanların karakter özelliklerini bünyesinde barındıran insanları bu karakterinden dolayı sorgulamak da doğru olmasa gerek. 

Söz konusu hayvanlara karşı kendimizi nasıl koruyorsak ve zararlarına karşı ne tür önlemler alıyorsak, aynı şeyi kötülüğünden emin olduğumuz insanlar için de yapmamız gerekmektedir. 

Çünkü bu tarz insanlar, sefillerin en sefili olmayı tercih ederek hiçbir konuda güvenilmeyen ve kötü kişiler olduklarını ispatlamış olmaktadırlar. 

O hallerinden tamamen kopmadıkları, koptukları yönünde güven telkin etmedikleri sürece, onlara karşı maksimum düzeyde tedbirli olmak, saldırganlıklarına karşı mücadeleden vaz geçmemek gerekmektedir. 

EMPERYALİZME KARŞI MÜCADELEMİZ BİTMEYECEK 

Bu ifadelerim, büyük şeytan ABD ve dünyanın çıban başı siyonist İsrail ya da siyonemperyalistlere karşı mücadeleden vaz geçmeyeceğimizin ilanıdır aynı zamanda. 

Facebook ve diğer sosyal medya hesaplarına getirilen kısıtlama ve blokajlar, çok sevdiğimiz Şehid Kasım Süleymani, Ehlibeyt mektebi, velayeti fakih ve Rehberiyete olan derin muhabbetimizi de koparamayacak, hatta daha de güçlendirecektir. 

Onca tehdit, şantaj, katliam ve kirli oyunlara, üstelikte küresel güç olmalarına rağmen, direniş cephesi karşısındaki korkaklık ve acizlikleri, direnişin gücünün en net ispatı niteliğindedir. 

Ne yaparlarsa yapsınlar emperyalistleri ve kuklalarını cidiye almadığımızı / almayacağımızı ilan ediyor, direniş cephesiyle onur duyduğumuzu, bu nedenle her birimizin bu cephenin erleri olduğunu söylemeyi bir vazife addediyorum. 

Ceza babından verilen ”kısıtlama belgesini” ise bir onur belgesi olarak kabul ediyorum.

Bu belgeyi; Allah’a ait olan dünya mekanında, Allah’a ait olan can ve bedenle, emperyalistlere ait olmayan yaşam alanlarında, izinsiz ve destursuz bir şekilde açılan Facebook ve benzeri platformlarda; mülkün asıl sahibine karşı işlenen ağır suç ve cürümlerin tescilli belgesi / delili olarak saklayacağımı beyan ve taahhüt ediyorum. 

Emperyalist güçler ve kuklaları, hakikatin sahibi yüce Allah’a karşı bir hiç olduklarını, milyarlarca insana yapılanın aynısını Kasım Süleymani ve arkadaşlarına da yaparak tüm dünyaya bu hiçliklerini tescillemeyi başarmış bulunmaktadırlar.

Bu başarı; hak etmedikleri güç, makam ve mevkileri hırsızlık ve gaspla elde etmeye; bu şekilde servet sahibi olmaya  alışık olanların; hakikat karşısındaki korku ve panik hallerinin bir sonucudur. Bizlere yapılanların istenen etkiyi yapamıyor olması da başarının fiyaskoyla sonuçlandığının göstergesidir...

Şeytanın hilesinin zayıf olduğunu, hak yolunda olanların hiçbir zaman kaybeden olmadığına / olmayacağına inananlar içinse başarısızlık diye bir şey  yoktur. 

Daha ileri hedeflere ulaşabilmemiz duası ve dileğiyle; 2022’nin, İmamı Zaman’ın (sa) zuhuruna daha yakın olduğunun bilinci içinde yeni yılınızı kutlarım. 

Selametle… 

***

Mail: [email protected] 

7sabah.com.tr

İSLAM ÜLKELERİ, 03 Ocak 2022 07:26

Yorumlar (0)

Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
YAHYA SİNVAR SİYONİST İSRAİL'E MEYDAN OKUDU

YAHYA SİNVAR SİYONİST İSRAİL'E MEYDAN OKUDU

HAMAS'IN LÜBNAN TEMSİLCİSİ AHMED ABDULHADİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

HAMAS'IN LÜBNAN TEMSİLCİSİ AHMED ABDULHADİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

MUHAMMED CAN YAZDI: BOLİVYA YA DA BANGLADEŞ KADAR OLAMAMAK

MUHAMMED CAN YAZDI: BOLİVYA YA DA BANGLADEŞ KADAR OLAMAMAK

ALPARSLAN KUYTUL İRAN'IN SİYONİST İSRAİL'E YÖNELİK MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ (VİDEO)

ALPARSLAN KUYTUL İRAN'IN SİYONİST İSRAİL'E YÖNELİK MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ (VİDEO)

ABD ÜNİVERSİTELERİ GAZZE İÇİN AYAKTA (ANALİZ)

ABD ÜNİVERSİTELERİ GAZZE İÇİN AYAKTA (ANALİZ)

DİRENİŞ ÇADIRI 28 NİSAN PAZAR GÜNÜ TÜM TÜRKİYE'Yİ KÜRECİK KAPATILSIN TALEBİNİ YÜKSELTMEK İÇİN MEYDANLARA DAVET ETTİ

DİRENİŞ ÇADIRI 28 NİSAN PAZAR GÜNÜ TÜM TÜRKİYE'Yİ KÜRECİK KAPATILSIN TALEBİNİ YÜKSELTMEK İÇİN MEYDANLARA DAVET ETTİ

YEMEN ORDUSU SİYONİSTLERE AİT BİR GEMİYİ VURDU

YEMEN ORDUSU SİYONİSTLERE AİT BİR GEMİYİ VURDU

SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ: YEMEN'İN SALDIRILARI SONUCU EİLAT LİMANI TAMAMEN KAPATILDI

SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ: YEMEN'İN SALDIRILARI SONUCU EİLAT LİMANI TAMAMEN KAPATILDI

FİLİSTİNLİ DİRENİŞ GRUPLARINDAN REFAH AÇIKLAMASI

FİLİSTİNLİ DİRENİŞ GRUPLARINDAN REFAH AÇIKLAMASI

EL MEYADİN TV'YE KONUŞAN BİR KAYNAK: ABD VE SİYONİST İSRAİL KATAR'A BASKI YAPIYOR

EL MEYADİN TV'YE KONUŞAN BİR KAYNAK: ABD VE SİYONİST İSRAİL KATAR'A BASKI YAPIYOR

YEDİOTH AHRONOTH: İSRAİL ORDUSUNDA İSTİFALAR DEVAM EDECEK

YEDİOTH AHRONOTH: İSRAİL ORDUSUNDA İSTİFALAR DEVAM EDECEK

COLUMBİA ÜNİVERSİTESİ GAZZE'YE DESTEK VEREN ÖĞRENCİLERİ TEHDİT ETTİ

COLUMBİA ÜNİVERSİTESİ GAZZE'YE DESTEK VEREN ÖĞRENCİLERİ TEHDİT ETTİ

İBRAHİM EL EMİN İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

İBRAHİM EL EMİN İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

HAMAS'IN ELİNDE ONLARCA SİYONİST SUBAY VAR

HAMAS'IN ELİNDE ONLARCA SİYONİST SUBAY VAR

SİYONİST ASKERLER EL HALİL'DE BİR GENÇ KIZI ŞEHİT ETTİ

SİYONİST ASKERLER EL HALİL'DE BİR GENÇ KIZI ŞEHİT ETTİ

SİYONİSTLERDEN MESCİD-İ AKSA'YA BASKIN

SİYONİSTLERDEN MESCİD-İ AKSA'YA BASKIN

HİZBULLAH SİYONİST YERLEŞKELERİ VURMAYA DEVAM EDİYOR

HİZBULLAH SİYONİST YERLEŞKELERİ VURMAYA DEVAM EDİYOR

GAZZE'DE SOYKIRIMIN 201. GÜNÜ

GAZZE'DE SOYKIRIMIN 201. GÜNÜ

İMAM HAMENEİ: TÜM MİLLETLER FİLİSTİN'İ DESTEKLİYOR

İMAM HAMENEİ: TÜM MİLLETLER FİLİSTİN'İ DESTEKLİYOR

EBU UBEYDE İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

EBU UBEYDE İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD LİDERİ ZİYAD EN-NEHALE'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD LİDERİ ZİYAD EN-NEHALE'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

OP. DR. TANER KAMACI GAZZE'DEKİ ŞAHİTLİĞİNİ ANLATTI (VİDEO)

OP. DR. TANER KAMACI GAZZE'DEKİ ŞAHİTLİĞİNİ ANLATTI (VİDEO)

SİYONİST ORDU İSTİHBARAT BAŞKAN YARDIMCISI GENERAL AHARON HALİVA İSTİFA ETTİ

SİYONİST ORDU İSTİHBARAT BAŞKAN YARDIMCISI GENERAL AHARON HALİVA İSTİFA ETTİ

MISIRLI DR. AHMED ABDÜLAZİZ'DEN GAZZE AÇIKLAMASI

MISIRLI DR. AHMED ABDÜLAZİZ'DEN GAZZE AÇIKLAMASI

KATİL NETANYAHU TUTUKLANMAKTAN KORKUYOR

KATİL NETANYAHU TUTUKLANMAKTAN KORKUYOR

ASLANLAR YUVASINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

ASLANLAR YUVASINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

HİZBULLAH'IN OPERASYONLARI SİYONİST İŞGALCİLERİ FİLİSTİN'İN KUZEYİNDEN KAÇIRIYOR

HİZBULLAH'IN OPERASYONLARI SİYONİST İŞGALCİLERİ FİLİSTİN'İN KUZEYİNDEN KAÇIRIYOR

HİZBULLAH SİYONİST ORDUYA AİT HERMES 450 İHASINI DÜŞÜRDÜ

HİZBULLAH SİYONİST ORDUYA AİT HERMES 450 İHASINI DÜŞÜRDÜ

AKSA TUFANI SAVAŞININ KAYBEDENLERİ (ANALİZ)

AKSA TUFANI SAVAŞININ KAYBEDENLERİ (ANALİZ)

ABD'NİN PLANI Şİİ-SÜNNİ ÇATIŞMASI

ABD'NİN PLANI Şİİ-SÜNNİ ÇATIŞMASI

İSLAM ÖZKAN YAZDI: İSRAİL-İRAN RESTLEŞMESİ VE BÖLGESEL JEOPOLİTİK

İSLAM ÖZKAN YAZDI: İSRAİL-İRAN RESTLEŞMESİ VE BÖLGESEL JEOPOLİTİK

GERÇEK VAAT MİSİLLEMESİNİN GİZLİ KALAN YÖNLERİ (ANALİZ)

GERÇEK VAAT MİSİLLEMESİNİN GİZLİ KALAN YÖNLERİ (ANALİZ)

İSTANBUL'DA SİYONİST İSRAİL'E KARŞI TÜRKİYE-İRAN DAYANIŞMASI EYLEMİ (VİDEO)

İSTANBUL'DA SİYONİST İSRAİL'E KARŞI TÜRKİYE-İRAN DAYANIŞMASI EYLEMİ (VİDEO)

AHMET HAKAN ÇAKICI'DAN OKUNMASI GEREKEN TÜRKİYE-NATO-İRAN-İSRAİL ANALİZİ

AHMET HAKAN ÇAKICI'DAN OKUNMASI GEREKEN TÜRKİYE-NATO-İRAN-İSRAİL ANALİZİ

İSMAİL HANİYE’DEN  A HABER’E İRAN, HİZBULLAH VE HUSİLER HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR (VİDEO)

İSMAİL HANİYE’DEN A HABER’E İRAN, HİZBULLAH VE HUSİLER HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR (VİDEO)

HÜSEYİN EMİR ABDULLAHİYAN: HAMAS'IN EYLEMİNİ DESTEKLİYORUZ

HÜSEYİN EMİR ABDULLAHİYAN: HAMAS'IN EYLEMİNİ DESTEKLİYORUZ

NASIR EBU ŞERİF'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

NASIR EBU ŞERİF'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

EĞİTİM İLKE SEN: KÜRECİK VE İNCİRLİK KAPATILSIN (VİDEO)

EĞİTİM İLKE SEN: KÜRECİK VE İNCİRLİK KAPATILSIN (VİDEO)

KEMAL KEMAHLI: HÜKÜMETTEN KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNÜ KAPATMASINI İSTİYORUZ

KEMAL KEMAHLI: HÜKÜMETTEN KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNÜ KAPATMASINI İSTİYORUZ

MAVİ MARMARA GAZİLERİ MEHMET TUNÇ VE ZEKİ KANAT: KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜ KAPATILSIN

MAVİ MARMARA GAZİLERİ MEHMET TUNÇ VE ZEKİ KANAT: KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜ KAPATILSIN