MALATYA'DA NATO'YA VE ÜSLERİNE HAYIR EYLEMİ DÜZENLENDİ/SİYONİST İSRAİL'İN LÜBNAN'A YÖNELİK SALDIRISI TELİN EDİLDİ (VİDEO-FOTO)

İSLAM ÜLKELERİ, 06 Ağustos 2021 14:48

MALATYA'DA NATO'YA VE ÜSLERİNE HAYIR EYLEMİ DÜZENLENDİ/SİYONİST İSRAİL'İN LÜBNAN'A YÖNELİK SALDIRISI TELİN EDİLDİ (VİDEO-FOTO)

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi tarafından bugün Malatya'da NATO'ya ve  Üslerine Hayır temalı bir basın açıklaması düzenlendi. 

Cuma namazının ardından Soykan Meydanında düzenlenen basın açıklamasında ayrıca Siyonist İsrail'in Lübnan'a yönelik vahşi saldırıları telin edildi ve Nijerya İslami Hareket lideri Şeyh  İbrahim Zekzeki'nin serbest bırakılması kutlandı. 

Kahrolsun NATO Kahrolsun Amerika, NATO'dan Çıkılsın Üsler Kapatılsın, Kürecik İncirlik Kapatılsın, Darbeci NATO Türkiye'den Defol, Kahrolsun ABD Kahrolsun NATO, Yankee Gohome, Katil ABD Türkiye'den Defol, Hizbullah'a Hamas'a Direnişe Bin Selam, Lübnan Halkı Yalnız Değildir, Kahrolsun İsrail ve İbrahim Zekzeki Onurumuzdur sloganlarının atıldığı eylemde basın açıklamasını Mavi Marmara gazisi Mehmet Tunç okudu. Okunan basın açıklamasının tam metni şu şekildedir: 

Bismillahirrahmanirrahim

Değerli basın mensupları ve aziz vatandaşlarımız!

Cumanız ve geçmiş bayramınız mübarek olsun. Rabbimiz bizleri terörist NATO ve ABD üslerinin başta ülkemiz olmak üzere tüm Batı Asya’dan sökülüp atıldığı, İslam ülkelerinin vahdet içinde hareket ettiği ve tüm dünyada adalet devletinin kurulduğu bayram günlerine ulaştırsın amin.

Bilindiği gibi terörist ABD askerleri on yıllardır kendi uğursuz doktrinlerini Batı Asya ülkelerine dayatmaktadır. Büyük Ortadoğu Projesi sayesinde bugün birçok ülke kendisini savunacak bir devletten mahrum bırakılmış durumdadır. Coğrafyamız savaştan ve açlıktan kırılmaktadır. Halklar büyük Şeytan ABD’nin ve terörist NATO’nun gerçek yüzünü her geçen gün daha yakından tanımaktadır. 

Brüksel’de gerçekleştirilen NATO liderler zirvesi öncesinde Areda Survey tarafından yapılan kamuoyu yoklamasında halkımızın %90.3’ünün NATO’ya güvenmediği ortaya çıktı.

Türkiye-NATO ilişkilerinin irdelendiği araştırmaya göre, vatandaşların yüzde 51.7’si NATO’nun Türkiye’yi kendi çıkarları için kullandığını ifade ediyor. Türkiye’nin NATO’daki tek Müslüman ülke olduğuna işaret edilen araştırmada, katılımcıların yüzde 90.3’ü, olası bir anlaşmazlıkta NATO’nun Türkiye’nin yanında yer alacağına inanmıyor. 7-8 Haziran’da gerçekleşen 2 bin 477 kişinin katıldığı araştırmada katılımcıların yüzde 70.4’ü Türkiye’deki NATO üslerini milli güvenlik sorunu olarak görüyor.

Araştırmada yer alan, “NATO’nun Türkiye’nin çıkarlarını koruduğunu düşünüyor musunuz” sorusuna katılımcıların yüzde 84.6’sı hayır cevabı verdi. Aynı soruya evet diyenlerin oranı yüzde 15.4. Araştırmada ayrıca, “Türkiye’ye karşı gerçekleştirilecek herhangi bir müdahalede NATO’nun Türkiye’nin, yanında olacağına ne derece güveniyorsunuz” şeklinde yöneltilen soruya, vatandaşların yüzde 55.7’si ‘hiç güvenmiyorum’ derken, yüzde 1.5’i ise ‘çok güveniyorum’ cevabı verdi.

Araştırmada, “Sizce NATO hangisidir” şeklinde yöneltilen soruya vatandaşların yüzde 82.4’ü “ABD çıkarlarını savunan bir yapı” cevabı verdi. NATO’nun tüm üyelerin çıkarlarını savunan bir yapı olduğunu düşünen vatandaşların oranı ise yüzde 17.6.

Araştırmada dikkat çeken sorulardan biri “NATO’daki tek Müslüman ülke olan Türkiye, NATO üyesi bir ülke ile anlaşmazlık yaşarsa NATO’nun Türkiye’nin yanında yer alacağına inanıyor musunuz?” oldu. Bu soruya katılımcıların yüzde 90.3’ü hayır derken, evet diyenlerin oranı sadece yüzde 9.7.

Araştırmada “Türkiye’deki NATO üslerini ulusal güvenlik açısından tehdit olarak görüyor musunuz?” şeklindeki soruya katılımcıların yüzde 70,4’ü evet derken, yüzde 29.6’sı ise hayır dedi. Katılımcılara yöneltilen, “Türkiye’nin NATO dışı bir ülke ile olası savaşında NATO’nun Türkiye’nin yanında yer alacağına inanıyor musunuz?” sorusuna yüzde 78.3 hayır yanıtı verildi. Vatandaşların yüzde 21.7’si, olası bir savaşta NATO’nun Türkiye’nin yanında yer alacağına inanıyor.

Araştırmaya katılan vatandaşlara NATO ile darbe teşebbüsleri arasında ilişki olup olmadığı da soruldu. “Geçmişte Türkiye de yaşanan askeri darbelerin/müdahalelerin arkasında NATO’nun rolü olduğuna inanıyor musunuz” şeklinde yer alan soruya, katılımcıların yüzde 75.9’u ‘evet’ dedi. 

Araştırmada yer alan en kritik soru ise Türkiye’nin NATO üyeliğine ilişkin. “Türkiye, NATO’dan çıkmalı mıdır?” şeklinde yer alan soruya, vatandaşların yüzde 53.7’si evet dedi.

Araştırmada yöneltilen “Türkiye’ NATO’dan ayrılırsa kendi güvenliğini sağlayabilir mi?” sorusuna, vatandaşların yüzde 69.5’i "evet" dedi. Bu soruya hayır diyenlerin oranı ise yüzde 30.5.

Araştırmada yer alan, “Türkiye-NATO ilişkisini ifade eden en uygun cümle hangisidir” sorusuna, vatandaşların yüzde 51.7’si “NATO, Türkiye’yi kendi çıkarları için kullanmaktadır” cevabı verdi.

Değerli basın mensupları!

Araştırma sonuçlarında da görüldüğü gibi halkımızın NATO konusunda düşünceleri çok net. Halkımız terörist NATO’ya hiç güvenmiyor. Nato’nun Türkiye’nin hayrına olduğuna inanmıyor. Nato’nun ABD’nin çıkarlarına hizmet ettiğini ve ABD’yi savunduğunu düşünüyor. Halkımız NATO üslerinin ülkemiz için bir güvenlik sorunu olduğunu görüyor. Darbelerin arkasında NATO’nun olduğunu çok iyi biliyor.

Bu yüzden bir an önce Nato’dan çıkılmalı, Kürecik ve İncirlik başta olmak üzere tüm NATO üsleri derhal kapatılmalıdır.

Bu arada Türkiye, yangın, sel, düzensiz göç, ekonomi gibi zorlu gündemlerle boğuşurken büyük Şeytan ABD, batı sınırımıza ağır silahlarla yığınak yapmayı sürdürüyor.

Güneyimizde terör örgütlerine binlerce TIR silah yardımı yaparak güney sınırımızı terörize eden Amerika, şimdi de Ege ve Doğu Akdeniz’den Türkiye’yi kuşatıyor.

Amerikan Savaş Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye 40 km mesafedeki Dedeağaç üssüne en az 400 tank ve zırhlı araçların bulunduğu askeri sevkiyat gerçekleştirdi. “Kendimi bir Yunan gibi hissediyorum” diyen ABD Başkanı Biden’ın talimatlarıyla gerçekleşen askeri sevkiyat, Türkiye’yi doğrudan tehdit ediyor.

Doğu Akdeniz ve kıbrıs konusunda Türkiye’ye karşı düşmanca bir tavır içine girerek Yunanistan-Rum ittifakına koşulsuz destek veren ABD, Yunanistan’ı askeri açıdan güçlendirmeye de devam ediyor. 2019’da imzalanan ortak savunma anlaşması kapsamında 2020 yılı itibarıyla açtığı Dedeağaç Üssü’nü ağır silahlarla dolduran ABD’nin Türkiye’yi Batı sınırından kuşatma politikası içinde olduğu açıkça görülüyor.

Amerikan Başkanı Joe Biden’ın talimatıyla harekete geçen Amerikan Savaş Bakanlığı, Türkiye’ye 40 km mesafedeki Dedeağaç şehrine en az 400 tank ve zırhlı araç sevkiyatı gerçekleştirdi. İki kargo gemisinden boşaltılan araçların bir kısmının nato tatbikatlarında kullanılmak üzere Bulgaristan ve Romanya’ya sevk edildiği bildirilirken tankların önemli bir kısmı da Dedeağaç’ta kaldı. Hemen yanı başımızda bulunan Dedeağaç’ta konuşlandırılan ağır silahların Yunanistan sınırındaki en ufak bir gerginlikte Türkiye’ye karşı kullanılması ihtimal dâhilinde görünüyor. 

Karadeniz, Balkanlar ve Doğu Akdeniz’deki gelişmelere ani müdahalede bulunabilmek için Yunanistan’daki Dedeağaç Üssü’nü çok önemli bir merkez olarak gören ABD’nin, üsse ağır silah sevkiyatlarını daha da artıracağı öngörülüyor. 2020 yılının Temmuz ayında açılışı yapılan Dedeağaç Üssü’ne geride bıraktığımız bir yıl içinde NATO tatbikatları bahane edilerek binlerce mühimmat ve savaş malzemesi aktarıldı.

Büyük Şeytan ABD şunu çok iyi bilsin ki ülkemize yapacağı her askeri müdahale Kuvayı Milliye ruhuna sahip milletimizin çelikten iradesine çarpacaktır. Terörist ABD ordusu çok yakın zamanda tüm Batı Asya ülkelerinden yatay ya da dikey gitmek zorunda kalacaktır Allah’ın izniyle.

Kıymetli basın mensupları! Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde siyonist İsrail Lübnan'a vahşice saldırıda bulundu. Mayıs ayında 12 gün boyunca Gazze'yi acımasız şekilde bombalayan korsan İsrail şimdi Lübnan'da ateşle oynuyor. Biz, Siyonist saldırılar karşısında Lübnan direnişinin ve halkının yanında olduğumuzu ilan ediyoruz. Siyonist rejimi bu saldırılarından dolayı telin ediyoruz. 

Muhterem halkımız ve değerli basın mensupları!

Ülkesine dayatılan emperyalist ve Siyonist projelere karşı koyan, Kudüs sevdalısı, asrımızın Bila-i Habeşi’si Nijerya İslami Hareketi Lideri Şeyh İbrahim Zekzeki ve hanımı yaklaşık altı yıldır hukuksuz bir şekilde hapiste tutuluyordu.

Nijerya’da on yıllardır barışçıl bir söylemle faaliyet gösteren ve milyonlarca taraftarı olan öz Muhammedi İslam’ın temsilcisi Şeyh İbrahim Zekzeki ve hareketi; Siyonist İsrail ve Suudi Amerika tarafından desteklenen zalim Buhari yönetimi tarafından sindirilmek ve yok edilmek istendi.

Siyonist İsrail ve Suud uşağı zalim Nijerya rejimi daha önceki yıllarda Şeyh Zekzeki’nin düzenlemiş olduğu Dünya Kudüs Günü ve Aşura merasimlerine vahşice saldırarak Şeyh’in 6 oğlu ile birlikte binden fazla Müslümanı hunharca şehit etti.

Tüm bu acılara ve hukuksuzluklara eşiyle birlikte göğüs geren Şeyh Zekzeki geçtiğimiz günlerde mahkemenin verdiği karar sonucu serbest kaldı. Bu vesileyle kendisini, Nijerya halkını ve Kudüs’e sevdalı tüm özgür ruhları tebrik ediyoruz.

3 Eylül Cuma günü Nato’ya ve Üslerine Hayır demek için yeniden bu meydanda buluşmak üzere Allah’a emanet olunuz.

KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNE HAYIR İNİSİYATİFİ 

İSLAM ÜLKELERİ, 06 Ağustos 2021 14:48

Yorumlar (0)

Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
SİYONİST İSRAİL ORDUSU SURİYE'YE SALDIRDI

SİYONİST İSRAİL ORDUSU SURİYE'YE SALDIRDI

TÜMGENERAL SEYYİD ABDURRAHİM MUSEVİ'DEN İSFAHAN AÇIKLAMASI

TÜMGENERAL SEYYİD ABDURRAHİM MUSEVİ'DEN İSFAHAN AÇIKLAMASI

EMİR ABDULLAHİYAN'DAN CNN'E ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

EMİR ABDULLAHİYAN'DAN CNN'E ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İSFAHAN'DAKİ PATLAMANIN SEBEBİ BELLİ OLDU

İSFAHAN'DAKİ PATLAMANIN SEBEBİ BELLİ OLDU

HAMAS'TAN ABD'YE KINAMA

HAMAS'TAN ABD'YE KINAMA

ALPTEKİN DURSUNOĞLU İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

ALPTEKİN DURSUNOĞLU İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

PROF. DR. MEHMET YUVA YAZDI: İSRAİL TÜRKİYE'DE İSRAİL'DEN GÜÇLÜ

PROF. DR. MEHMET YUVA YAZDI: İSRAİL TÜRKİYE'DE İSRAİL'DEN GÜÇLÜ

HAMAS'TAN MÜZAKERE AÇIKLAMASI

HAMAS'TAN MÜZAKERE AÇIKLAMASI

KUDÜS VAKIFLARI KONSEYİ'NDEN MESCİD-İ AKSA UYARISI

KUDÜS VAKIFLARI KONSEYİ'NDEN MESCİD-İ AKSA UYARISI

GAZZE'DE SOYKIRIMIN 195. GÜNÜ

GAZZE'DE SOYKIRIMIN 195. GÜNÜ

KÜRECİK NATO RADARI SİYONİST İSRAİL'İ KORUDU

KÜRECİK NATO RADARI SİYONİST İSRAİL'İ KORUDU

HÜDA PAR GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET EŞİN: KÜRECİK KAPATILSIN

HÜDA PAR GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET EŞİN: KÜRECİK KAPATILSIN

KEMAL KEMAHLI EL ARABİ EL CEDİD GAZETESİ'NİN İDDİASINI DEĞERLENDİRDİ

KEMAL KEMAHLI EL ARABİ EL CEDİD GAZETESİ'NİN İDDİASINI DEĞERLENDİRDİ

MUHAMMED EL HİNDİ: NETANYAHU BÖLGEYİ SAVAŞA SÜRÜKLEMEK İSTİYOR

MUHAMMED EL HİNDİ: NETANYAHU BÖLGEYİ SAVAŞA SÜRÜKLEMEK İSTİYOR

ŞEYH NAİM KASIM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

ŞEYH NAİM KASIM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

ABDULBARİ ATVAN: İRAN'IN MİSİLLEME OPERASYONU DENKLEMLERİ DİRENİŞ EKSENİ LEHİNE DEĞİŞTİRİYOR

ABDULBARİ ATVAN: İRAN'IN MİSİLLEME OPERASYONU DENKLEMLERİ DİRENİŞ EKSENİ LEHİNE DEĞİŞTİRİYOR

PAKİSTANLI ESKİ BAKAN SEYYİD MÜNİR HÜSEYİN GİLANİ İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

PAKİSTANLI ESKİ BAKAN SEYYİD MÜNİR HÜSEYİN GİLANİ İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

ONUR SİNAN GÜZALTAN: İRAN İSRAİL'İN DOKUNULMAZLIK MİTİNİ YIKTI

ONUR SİNAN GÜZALTAN: İRAN İSRAİL'İN DOKUNULMAZLIK MİTİNİ YIKTI

DOĞU PERİNÇEK: İRAN DÜŞMANLIĞI TÜRKİYE VE FİLİSTİN'E İHANETTİR

DOĞU PERİNÇEK: İRAN DÜŞMANLIĞI TÜRKİYE VE FİLİSTİN'E İHANETTİR

TEMEL KARAMOLLAOĞLU: GAZZE HAK İLE BATILIN MÜCADELE MERKEZİDİR

TEMEL KARAMOLLAOĞLU: GAZZE HAK İLE BATILIN MÜCADELE MERKEZİDİR

YOUTUBE KEMAL KEMAHLI'NIN VİDEOSUNU KALDIRDI (VİDEO)

YOUTUBE KEMAL KEMAHLI'NIN VİDEOSUNU KALDIRDI (VİDEO)

İRAN'IN MİSİLLEME OPERASYONUNDA EN AZ 44 SİYONİST SUBAY ÖLDÜRÜLDÜ

İRAN'IN MİSİLLEME OPERASYONUNDA EN AZ 44 SİYONİST SUBAY ÖLDÜRÜLDÜ

KEMAL KEMAHLI İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ ON4 TV'YE DEĞERLENDİRDİ (VİDEO)

KEMAL KEMAHLI İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ ON4 TV'YE DEĞERLENDİRDİ (VİDEO)

GAZZE'DE SOYKIRIMIN 194. GÜNÜ

GAZZE'DE SOYKIRIMIN 194. GÜNÜ

İRAN İSLAM CUMHURİYETİ İSTANBUL BAŞKONSOLOSU AHMED MUHAMMEDİ YAZDI: ASİLİĞİN BEDELİ

İRAN İSLAM CUMHURİYETİ İSTANBUL BAŞKONSOLOSU AHMED MUHAMMEDİ YAZDI: ASİLİĞİN BEDELİ

LE FİGARO GAZETESİ İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

LE FİGARO GAZETESİ İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

İRAN BÜYÜKELÇİSİ MUHAMMED HASAN HABİBULLAHZADEH YAZDI: İRAN NEDEN İSRAİL'E SALDIRDI?

İRAN BÜYÜKELÇİSİ MUHAMMED HASAN HABİBULLAHZADEH YAZDI: İRAN NEDEN İSRAİL'E SALDIRDI?

EMEKLİ HAVA KURMAY ALBAY İHSAN SEFA: ‘TÜRKİYE KÜRECİK RADARINI KAPATMAMAKLA İSRAİL’E DESTEK VERMİŞTİR’ (VİDEO)

EMEKLİ HAVA KURMAY ALBAY İHSAN SEFA: ‘TÜRKİYE KÜRECİK RADARINI KAPATMAMAKLA İSRAİL’E DESTEK VERMİŞTİR’ (VİDEO)

ALPTEKİN DURSUNOĞLU İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ ANALİZ ETTİ

ALPTEKİN DURSUNOĞLU İRAN'IN MİSİLLEMESİNİ ANALİZ ETTİ

İRAN KORSAN İSRAİL'E MİSİLLEMEDE BULUNDU

İRAN KORSAN İSRAİL'E MİSİLLEMEDE BULUNDU

DİRENİŞ ÇADIRI'NDAN 14 NİSAN PAZAR GÜNÜ GAZZE İÇİN EYLEM ÇAĞRISI

DİRENİŞ ÇADIRI'NDAN 14 NİSAN PAZAR GÜNÜ GAZZE İÇİN EYLEM ÇAĞRISI

SİYONİST İŞGALCİLER RAMALLAH'TA FİLİSTİNLİ BİR GENCİ ŞEHİD ETTİ

SİYONİST İŞGALCİLER RAMALLAH'TA FİLİSTİNLİ BİR GENCİ ŞEHİD ETTİ

İRAN BATI ŞERİA'DAKİ DİRENİŞİ DE SİLAHLANDIRIYOR

İRAN BATI ŞERİA'DAKİ DİRENİŞİ DE SİLAHLANDIRIYOR

SİYONİST ANALİST DORON MATZA İRAN'IN MİSİLLEME KARARINI DEĞERLENDİRDİ

SİYONİST ANALİST DORON MATZA İRAN'IN MİSİLLEME KARARINI DEĞERLENDİRDİ

YUVAL ABRAHAM KORSAN İSRAİL'İN YAPAY ZEKA İLE NASIL KATLİAM YAPTIĞINI YAZDI

YUVAL ABRAHAM KORSAN İSRAİL'İN YAPAY ZEKA İLE NASIL KATLİAM YAPTIĞINI YAZDI

İRAN SİYONİST MİLYARDERE AİT GEMİYE EL KOYDU

İRAN SİYONİST MİLYARDERE AİT GEMİYE EL KOYDU

İRAN ABD'Yİ UYARDI

İRAN ABD'Yİ UYARDI

HAMAS'TAN BATI ŞERİA HALKINA İNTİFADA ÇAĞRISI

HAMAS'TAN BATI ŞERİA HALKINA İNTİFADA ÇAĞRISI

GENERAL ALİ RIZA TENGSİRİ: DİRENİŞ EKSENİNİN MİSYONU FİLİSTİN'İ SAVUNMAKTIR

GENERAL ALİ RIZA TENGSİRİ: DİRENİŞ EKSENİNİN MİSYONU FİLİSTİN'İ SAVUNMAKTIR

MUHAMMED ALİ SENOBERİ GPS ŞİRKETLERİNİN GAZZE SAVAŞINDAKİ ROLÜNÜ YAZDI

MUHAMMED ALİ SENOBERİ GPS ŞİRKETLERİNİN GAZZE SAVAŞINDAKİ ROLÜNÜ YAZDI