BAHREYN İSLAMİ DİRENİŞ HAREKETİ'NDEN İNTİKAM YEMİNİ

Bahreyn İslam Direnişi Hareketi, Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah'ın şehadetini kınayan bir bildiri yayınlayarak, İsrail'den intikam almaya hazır olduklarını duyurdu. 

Görüntülenme: 39 Tarih: 29 Eylul 2024 15:27
BAHREYN İSLAMİ DİRENİŞ HAREKETİ'NDEN İNTİKAM YEMİNİ

El-Mesire haber ajansının bildirdiğine göre, Bahreyn İslam Direnişi Hareketi, İsrail'in Beyrut'un güney banliyölerine düzenlediği saldırı sırasında hayatını kaybeden Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah'ın şehadetine ilişkin bir açıklama yaptı.

Açıklamada, bu büyük şahsiyete olan sevgileriyle dolu tüm Bahreyn halkından, İsrail'den intikam almak için seferber olmaları ve hazır olmaları istendi.

Açıklamada ayrıca, "İslam toprağı olan Bahreyn'de herhangi bir İsrail unsurunun bulunması durumunda, Allah ve Resulü ile savaşan bir kişi olarak kabul edilecek ve kanı helal sayılacaktır. Çünkü Bahreyn halkı direnişin soyundan geliyor ve bu topraklarda Siyonist kanserinin varlığına karşıdır." denildi.

Bahreyn İslam Direnişi, açıklamasının devamında, Seyyid Hasan Nasrallah'ın yolunu takip etme, onun Bahreyn halkının direniş yolundaki manevi desteği ve Bahreyn halkının maruz kaldığı zulmü ortadan kaldırma çabalarını hatırlattı. Ayrıca, Seyyid Hasan Nasrallah'ın anısına tüm Bahreyn köy ve kasabalarında direnişin sarı bayraklarının ve fotoğraflarının asılması çağrısında bulundu.

Açıklamada ayrıca, Seyyid Hasan Nasrallah'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine ise sabır ve direniş yolunda mücadele etme gücü dilenildi.

rasthaber

Yorumlar