IRAK İSLAMİ DİRENİŞİ HAYFA LİMANINI VURDU

Irak İslami Direnişi, soykırım ve katliamlar sona erene kadar İsrail işgaline karşı operasyonlarını sürdüreceğini vurguladı. 

Görüntülenme: 161 Tarih: 04 Eylul 2024 22:38
IRAK İSLAMİ DİRENİŞİ HAYFA LİMANINI VURDU

Irak İslami Direnişi, Filistin halkını desteklemek amacıyla 4 Eylül 2024 Çarşamba günü bir operasyon düzenledi.

Direniş tarafından yapılan açıklamaya göre, İsrail işgalinin Gazze Şeridi'ndeki Filistin halkına yönelik son katliamlarına yanıt olarak düzenlenen operasyonda, insansız hava araçları kullanılarak işgal altındaki Filistin topraklarında bulunan Hayfa limanı hedef alındı.

Irak Direnişi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İşgale direnişimizin devamı, Gazze'deki halkımıza destek ve gaspçı varlığın çocuklar, kadınlar ve yaşlılar da dahil olmak üzere Filistinli sivillere karşı gerçekleştirdiği katliamlara yanıt olarak Irak'taki İslami Direniş savaşçıları bu sabah, 4/9/2024 Çarşamba günü, işgal altındaki topraklarımızda bulunan Hayfa Limanı'nı insansız hava araçlarıyla hedef aldı. İslami Direniş, düşmanın kalelerini vurmaya devam edeceğini teyit eder.”

Daha önce de 29 Ağustos'ta işgal altındaki Filistin'in kuzeyinde bulunan Alon Tavor Elektrik Santrali Irak Direnişi tarafından hedef alınmıştı.

YDH

Yorumlar