TUĞGENERAL İSMAİL AHMEDİ MOGHADAM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

İran Milli Savunma Üniversitesi rektörü bir etkinlikteki konuşmasında, “Bilindiği gibi Siyonist rejime öldürücü darbeler indirildi ve Erbain operasyonunun sonuçları gizlendi.” Dedi. 

Görüntülenme: 162 Tarih: 04 Eylul 2024 22:31
TUĞGENERAL İSMAİL AHMEDİ MOGHADAM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Tuğgeneral İsmail Ahmadi Moghadam, İran İslam Cumhuriyeti'nin İsmail Haniye'nin şehadeti konusundaki tepkisine ilişkin verdiği röportajda şunları söyledi: İran İslam Cumhuriyeti'nin akıllıca bir tepkisi olacaktır.

Parstoday'ın haberine göre İran Milli Savunma Üniversitesi Rektörü, İran İslam Cumhuriyeti'nin tepkisine saha ve çevredeki gelişmelerin ve karmaşık denklemlerin eşlik edeceğini belirterek, şunları söyledi: Misilleme ve karşılık vermenin yanı sıra, düşmanın belirlediği zeminde oynamamaya da dikkat etmeliyiz.

Mehr Haber Ajansı’nın belirttiğine göre Tuğgeneral Ahmadi Moghaddam, Lübnan Hizbullah’ının Erbain operasyonu sırasında Siyonist rejime yönelik büyük saldırısına atıfta bulunarak şöyle devam etti: Bilindiği gibi Siyonist rejime öldürücü darbeler indirildi ve Erbain operasyonunun sonuçları gizlendi.

Milli Savunma Üniversitesi Rektörü, Siyonist rejimi tedirgin durumda tutmanın, askeri saldırıdan daha az olmadığını belirterek, “Sahada ve taktiksel harekette, Siyonist rejim açısından olumsuz olan ve askeri hedefin taktiksel etkileriyle karşılaştırılamayacak olan stratejik sonuçların çoğu önemlidir ve askeri hedefin taktiksel etkileriyle kıyaslanamaz.” Dedi.

Parstoday raporuna göre, 25 Ağustos'ta cihatçı komutan Fuad Şükr'e düzenlenen suikasta yanıt olarak Hizbullah, 340 Katyuşa roketi ve SİHA saldırılarıyla Tel Aviv'in kuzeyindeki 11 Siyonist üs ve askeri mevzi ile iki ana hedefi vurmayı başardı.

parstoday

Yorumlar