KASSAM TUGAYLARI ŞEHİTLERİNİ HAKK'A UĞURLADI

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı durumundaki İzzeddin el-Kassam Tugayları, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Cenin'de üç yiğit mücahidini ahirete uğurladığını Filistin halkına ve Arap ve İslam dünyasına duyurdu. 

Görüntülenme: 232 Tarih: 29 Ağustos 2024 22:43
KASSAM TUGAYLARI ŞEHİTLERİNİ HAKK'A UĞURLADI

Kassam Tugayları, şehitlerin Cenin Mülteci Kampı ahalisinden ve Kassam mücahitlerinden Kasım Muhammed Cebbarin, Ahmed Mueyyed es-Sus ve Muhammed Nidal Ebu Zemiru olduğunu belirtti.

Onların bugün (28 Ağustos Çarşamba) sabah erken saatlerde, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzey illerine yönelik zalim Siyonist saldırıya karşı koyarken Cenin vilayetinde şehit olduklarını duyurdu.

Kassam Tugayları, mücahitlerinin çeşitli cephelerde işgal güçlerine karşı koymaya, çatışmalara ve patlayıcılarla direnmeye yönelik açık bir strateji ve planlı taktiklerle mücadeleye devam edeceğini belirtti. Tüm direniş gruplarının mücahitlerinin cesaretini övdü ve onların işgalci askerlere karşı sergiledikleri direnişi ve çatışmaları takdir ettiğini dile getirdi.

Kassam Tugayları, büyük Filistin halkına ve İslam ümmetinin özgür insanlarına, işgalcinin Batı Şeria'nın kuzeyinde direnişi kırmaya yönelik boş bir hayal içinde olduğunu ve yakında işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde ve orta bölgesinde de oldukça sert ve ölümcül intikam eylemleriyle karşı karşıya geleceğini hatırlattı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar