SİYONİST İŞGAL GÜÇLERİ BALATA KAMPINA BASKIN DÜZENLEDİ

İşgal güçlerinin bu sabah (10 Ağustos Cumartesi) erken saatlerde Nablus kentine düzenlediği baskın sırasında işgal askerleri ve Filistinli direnişçiler arasında silahlı çatışmalar yaşandı. 

Görüntülenme: 247 Tarih: 10 Ağustos 2024 01:06
SİYONİST İŞGAL GÜÇLERİ BALATA KAMPINA BASKIN DÜZENLEDİ

İşgal ordusu özel kuvvetlerinin Nablus’taki Balata Kampı’na sızmasının ardından işgal güçleri kampa baskın düzenledi.
 

İşgal güçlerinin baskını üzerine işgal askerleri ve Filistinli direnişçiler arasında çatışma çıkarken, yoğun silah seslerinin kampın her yanından duyulduğu ifade edildi.
 

Kudüs Müfrezeleri-Nablus Tugayı, savaşçılarının Balata Kampı’nda birçok yerde işgal güçleriyle çatıştığını, işgal askerlerine kurşun yağdırdığını ve el yapımı patlayıcı attığını açıkladı.
 

El-Aksa Şehitleri Tugayları da Nablus’un doğusundaki Balata Kampı’nda işgal güçleriyle çatıştıklarını bildirdi.
 

İşgal güçleri Balata Kampı’nda şehit Abdunnasır Serhan’ın amcasının oğlu Fadi Serhan’ı ve şehit Resmi Arafat’ın kardeşi eski esir Ammar Arafat’ı evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.
 

İşgal güçleri bu sabah ayrıca Tulkerem’e ve kentin doğusundaki Zennabe banliyösüne baskın düzenledi.
 

İşgal güçleri Tulkerem’de Nur El-Hemşeri adlı genci evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı ve evde arama yaparak eşyalara zarar verdi.
 

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin Kudüs’ün Silvan beldesi Batnu’l-Heva Mahallesi’nde Züheyr Er-Recebi adlı Filistinliyi darp ettikten sonra gözaltına aldığını belirtti.
 

İşgal güçlerinin Kayid Er-Recebi’nin de evine baskın düzenlediği, evde arama yaptığı ve eşyalara zarar verdiği kaydedildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar