HİZBULLAH'IN SON SALDIRILARI SİYONİSTLERİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

İşgal altındaki Golan'da geniş çaplı elektrik kesintisi yaşandığını ve kuzeydeki on binlerce Siyonsit yerleşimcinin Hizbullah saldırısı korkusuyla sığınaklara kaçtığını belirten Siyonist medya, İsrail'in kuzey cephesini pratikte kaybettiğini duyurdu. 

Görüntülenme: 75 Tarih: 05 Temmuz 2024 19:42
HİZBULLAH'IN SON SALDIRILARI SİYONİSTLERİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Lübnan Hizbullah Hareketi'nin bugün Siyonist mevzilere yönelik gerçekleştirdiği şiddetli saldırıların ardından İsrail medyası, bugün Golan'da İsrail'in büyük olaylar yaşadığını çok sayıda İsrail askerinin öldürülüp yaralandığını bildirdi.

Siyonist medya, bu rejimin askeri güçlerinin Golan'daki yaralıların bir kısmını askeri helikopterlerle Hayfa ve Safed'deki hastanelere naklettiğini bildirdi.

İsrail medyası bir güvenlik kaynağının şu sözlerini aktardı:"  Hizbullah 100'den fazla roketle büyük saldırılar gerçekleştirdi, Lübnan'dan İsrail'e (İşgal Altındaki Filistin) en az 10 İHA fırlatıldı, bu da sirenin tam bir saat boyunca çalmasına neden oldu. "

Kaynak şunu da ekledi: "Hizbullah'ın Golan'a yönelik geniş çaplı saldırıları birçok yolun kapanmasına, Golan'da açık alanlarda yangınların çıkmasına ve elektrik kesintilerine yol açtı."

tesnim

Yorumlar