SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ: ABD SİYONİST İSRAİL'İN BÜTÜN SUÇLARINA ORTAKTIR

Ensarullah lideri: 'ABD başkanlık seçiminin iki rakibi, siyonizme bağlılık ve İsrail'e destek konusunda birbirleriyle yarışıyor.' 

Görüntülenme: 107 Tarih: 04 Temmuz 2024 20:47
SEYYİD ABDULMELİK EL HUSİ: ABD SİYONİST İSRAİL'İN BÜTÜN SUÇLARINA ORTAKTIR

Yemen Ensarullah lideri Seyid Abdulmelik el-Husi: 'Düşman, vahşi ve korkunç eylemlerinden keyif alıyor ve gurur duyuyor, Arap rejimleri ise bu vahşi eylemleri görmezden geliyor. Bu (Arap) rejimleri Hizbullah'ı terör örgütü olarak görüyor ve Arap Birliği de bunu vurgulamıştı.

Arap rejimleri tüm bu korkunç ve vahşi suçlara rağmen Siyonist rejimi hiçbir terör listesine dahil etmemiştir. İsrail işgalinin işlediği toplu katliam suçlarını gözlemleyen herkes, kurbanların çoğunun kadın ve çocuklar olduğunu görür. 

ABD başkanlık seçiminin iki rakibi, siyonizme bağlılık ve İsrail'e destek konusunda birbirleriyle yarışıyor.

Amerika, İsrail'in işlediği tüm suçlara ortaktır ve tüm suçları savunmaktadır.

Aksa Tufanı operasyonu İsrail rejiminin temellerini o kadar sarstı ki, Amerika'yı bu rejimi desteklemek ve kurtarmak için doğrudan müdahaleye zorladı.

Filistin direnişinin Gazze Şeridi'ndeki operasyonları etkili oldu, düşmanı zayıflattı ve yıprattı.

Hizbullah'ın operasyonları düşman üzerinde büyük etki yaratarak devam ediyor ve Lübnan cephesinde düşmanın durumu oldukça kötü.

Yemen'in Gazze'ye destek kapsamındaki operasyonları geçen hafta 20 füze, drone ve bot kullanılarak 12 operasyona ulaştı.

Amerika'nın Yemen ordusunun denizdeki operasyonlarını durdurma mücadelesi kolay ve basit bir operasyon olmadı.'

Yorumlar