TUĞGENERAL EMİR ALİ HACIZADE'DEN GAZZELİ ŞEHİT AİLELERİNİN HUZURUNDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Havacılık ve Uzay Kuvvetleri komutanı Tuğgeneral Emir Ali Hacızade, Gazzeli şehit ailelerinin ve gazilerin huzurunda konuştu. 

Görüntülenme: 634 Tarih: 02 Temmuz 2024 03:13
TUĞGENERAL EMİR ALİ HACIZADE'DEN GAZZELİ ŞEHİT AİLELERİNİN HUZURUNDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Tahran'a davet edilen Gazzeli şehid ailelerinin ve gazilerin katıldığı programda Tuğgeneral Hacızade şunları söyledi: 'Siyonistlerin Gazze'de işlediği cinayetlerin acısını iki kat hissediyoruz. Siyonist rejime doğrudan müdahale edeceğimiz şartlar şu anda mevcut değil. Fakat kaç füzeyi ateşleyeceğimizi bilmediğim 'Sadık Vaad-II' Operasyonu için fırsat bekliyoruz.

Fars Körfezi'nde Amerikan saldırgan uçağına yönelik operasyonda Global Hawk uçağını bir füzeyle düşürdük, ABD'ye yönelik ikinci operasyonda Aynu’l-Esed'e 13 füze ateşledik. 

Üçüncü operasyon olan Sadık Vaad operasyonunda 300 füze attık. Kaç füzeyi ateşleyeceğimizi bilmediğim 'Sadık Vaad-II' Operasyonu için fırsat bekliyoruz.

45 yıldır askeri konulara vakıf olan biri olarak söylüyorum ki, Mescid-i Aksa Tufanı ve Filistin halkının şahit olduğumuz bu direnişi Filistin milletinin kesin zaferiyle sonuçlanacaktır. 

Filistin, Lübnan ve diğer bölgelerdeki kardeşlerimizin elindeki silahları İran'ın verdiğini herkes bilmektedir. Bu konuda destek olduk ve destek olmaya da devam edeceğiz.

İslam İnkılabı Rehberi’nin buyurduğu gibi, Filistin milleti kesinlikle zafer kazanacaktır. Azminiz ve direnişiniz gerçekten tarif edilemez.

Emin olun, dünya tarihinin gidişatını değiştireceksiniz ve bu gerçekleşecek. Bölgenin ve dünyanın tarihini değiştireceksiniz. Sonuna kadar sizinle birlikteyiz. Filistinli aziz kardeşlerimiz için gücümüzün yettiği kadar elimizden gelen her şeyi yapacağız.'

kudusgunu.com

Yorumlar