IRAK İSLAMİ DİRENİŞİNDEN LÜBNAN'A TAM DESTEK

Irak direnişi, Siyonistlerin Lübnan'a karşı aptalca bir şey yapması durumunda Amerika'nın tüm bölgedeki çıkarlarının Iraklı savaşçılar için meşru bir hedef haline geleceği konusunda uyardı. 

Görüntülenme: 69 Tarih: 02 Temmuz 2024 16:53
IRAK İSLAMİ DİRENİŞİNDEN LÜBNAN'A TAM DESTEK

Gazze savaşında son dönemde yaşanan gelişmelerin yanı sıra, işgal altındaki Filistin'in kuzey cephesinde tırmanan gerilim ve Siyonist liderlerin Lübnan'a yönelik geniş çaplı saldırı tehdidinin gölgesinde, dün gece Irak Direniş Koordinasyon Konseyi, Amerika'yı ve Siyonist rejimi Lübnan'a karşı yapılacak her türlü aptalca harekete karşı uyaran bir bildiri yayınladı.
Irak Direniş Koordinasyon Konseyi açıklamasında şunları vurguladı: Siyonistler bu tehditleri uygulamaya kalkarsa onlara karşı operasyonlarımızın kapsamı ve kalitesi artacak ve Amerika'nın cani düşmanının Irak'taki ve tüm bölgedeki çıkarları direniş savaşçıları için meşru hedefler haline gelecektir.
Bu açıklamanın devamında işgalci rejimin ABD'nin desteğiyle Filistin halkına karşı gerçekleştirdiği suç ve soykırımların, uzlaşmacı ülkelere karşı kararlı tavırlar benimsenmesini gerektirdiği belirtiliyor.
Irak Direniş Koordinasyon Konseyi, düşmanların bu ülkeye yönelik komploları konusunda uyarılarda bulunmaya devam ediyor ve Irak'a maliyeti büyük olan ve ekonomik açıdan hiçbir faydası olmayan Akabe-Basra petrol boru hattının, belki de Irak'ı işgalci rejimle normalleşmeye zemin hazırlayan şeytani bir planın içerisine sokmanın başlangıcı olduğunu vurguladı.
Bu, son aşamada diğer direniş cepheleriyle birlikte Irak'taki İslami direnişin, Filistin halkını ve direnişi destekleme pozisyonuna bağlı kalarak anti-Siyonist operasyonlarını yoğunlaştırmış olmasına rağmen gerçekleşiyor.
Bu bağlamda Irak İslami Direnişi bu sabah (Pazartesi) insansız hava aracı saldırısının hedefi olarak işgal altındaki Filistin'in güneyinde yer alan Umm al-Raşraş, Eilat'ta hayati bir hedefi hedef aldığını duyurdu.
Irak İslami Direnişi bu amaçla yayınladığı bir bildiride, bu operasyonun işgalcilere karşı koymanın devamı, Gazze'deki Filistin halkına destek ve Siyonist rejimin Filistinli sivillere karşı işlediği suçlara yanıt olarak gerçekleştirildiğini vurguladı.

tesnim

Yorumlar