MAVİ MARMARA GAZİSİ FEVZİYE ŞENOĞLU CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ ÖNÜNDEN KAMUOYUNA SESLENDİ (VİDEO)

Bugün Ankara Beştepe'de yapmak istedikleri basın açıklaması polis tarafından sert bir şekilde engellenen Direniş Çadırı gönüllüleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yakınında oturma eylemi yapıyor. Oturma eylemine katılan Mavi Marmara Gazisi Fevziye Şenoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Şenoğlu'nun açıklamaları Direniş Çadırı'nın X hesabında yayınlandı. 

Görüntülenme: 772 Tarih: 01 Temmuz 2024 04:27
MAVİ MARMARA GAZİSİ FEVZİYE ŞENOĞLU CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ ÖNÜNDEN KAMUOYUNA SESLENDİ (VİDEO)

Mavi Marmara Gazisi Fevziye Şenoğlu: "Bizler eğitimciyiz, anneyiz. İçi yanan anneler olarak buraya geldik. Evet bize müdahale edildi, bize çok gayriinsani davranışlarda bulunuldu. Gerçektende kimlerin kırmızı çizgisinin ne taraftan yana olduğunu görmüş olduk..."

"Anneler olarak bunları söylemek bizim hakkımız. Fakat emniyet güçlerinden ne gördük? Yaka paça, botlarla kafamıza vura vura, yere çarpa çarpa sürükleyerek derdest ettiler."

Cumhurbaşkanlığı önünde Filistin için bir araya gelmenin, siyonistlerle işbirliğine karşı şahitlik eylemi gerçekleştirmenin bedelini kadın-çocuk ayırmadan darp edilerek, sürüklenerek ve alandan atılarak ödesek te durmayacağız!. Bu eylemdeki taleplerimiz yeni değil!

Taleplerimizi 10 Mart'tan beri Türkiye'nin 30'dan fazla ilinde sürekli dile getirdik. Filistin için hamaset yerine somut adımları odağa aldık.'

Yorumlar