KASSAM TUGAYLARI NİTELİKLİ OPERASYONLARA DEVAM EDİYOR

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, işgal ordusunun Gazze Şeridi’ne savaş açtığı 7 Ekim’den bu yana işgal güçlerine kurduğu pusuların görüntülerini içeren bir video yayınladı. 

Görüntülenme: 57 Tarih: 30 Haziran 2024 07:57
KASSAM TUGAYLARI NİTELİKLİ OPERASYONLARA DEVAM EDİYOR

Videoda El-Kassam Tugayları’nın iki Merkava tankını ve işgal ordusuna ait askeri araçları Yasin-105 roketiyle vurduğunu ve işgal güçlerine kurduğu çeşitli pusuları, Rafah’taki Eş-Şabura Kampı’nda sıfır mesafeden işgal askerlerini öldürdüğünü gösteren görüntüler yer aldı.
 

İşgal askerlerinin pusu bölgelerine nasıl çekildiklerini ve keskin nişancı ateşiyle vurulduklarını gösteren videoda, işgal güçlerinden ganimet olarak alınan silahların ve mühimmatların görüntülerine de yer verildi.
 

Videonun sonunda İzzeddin El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde’nin fotoğrafının yanında “Allah’ın yardımıyla topraklarımızın her yerinde işgal ordusu ölüm pusularından başka bir şey bulamayacak” ifadesinin yazılı olduğu görüldü.
 

İzzeddin El-Kassam Tugayları videoyu Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Eş-Şucaiyye Mahallesi’nde Filistinli direnişçiler ve işgal güçleri arasında sıcak çatışmalar yaşanırken yayınladı.
 

El-Kassam Tugayları, Eş-Şucaiyye Mahallesi’nde ve Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerinde birçok operasyon gerçekleştirdiğini açıklarken, işgal rejimi medyası Eş-Şucaiyye Mahallesi’ndeki çatışmalarda en az 4 askerin öldüğünü ve 5 askerin de yaralandığını duyurdu.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar