KEMAL KEMAHLI: ABD ELÇİLİĞİNİ VE KONSOLOSLUĞUNU DAİMİ KUŞATMA ALTINA ALMANIN TAM VAKTİDİR!

Aksa Tufanı Savaşı'nda çok kritik bir döneme girdiğimiz bu günlerde üzerimizdeki ölü toprağını atıp tüm siyasi partiler ve stk'larla birlikte Gazze'deki soykırımın sponsoru katil ABD'nin Ankara ve İstanbul'daki diplomatik temsilciliklerini ırkçı İsrail Gazze'den çekilinceye kadar daimi kuşatma altına alalım. 

Görüntülenme: 682 Tarih: 27 Haziran 2024 02:11
KEMAL KEMAHLI: ABD ELÇİLİĞİNİ VE KONSOLOSLUĞUNU DAİMİ KUŞATMA ALTINA ALMANIN TAM VAKTİDİR!

Bism-i Rabbi Şuheda
Gazze konusunda Türkiyeli Müslümanlar olarak maalesef iyi bir sınav veremedik. Korkularımızı aşarak ve rahatımızı bozarak Kürecik, İncirlik, siyonist rejimin ülkemizdeki diplomatik temsilcilikleri ve yine siyonist İsrail'e destek veren başta büyük şeytan ABD, Fransa, Almanya, İngiltere, İtalya gibi ülkelerin diplomatik temsilciliklerini daimi kuşatma altına alamadık. On binlerce Müslüman siyonist İsrail'le tüm ilişkilerin kesilmesi talebiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesine ve AK Parti Genel merkezine yürüyemedi. Katliamın doruğa ulaştığı günlerde siyonist Blinken Ankara'ya geldiğinde yüzbinler Ankara trafiğini kilitleyemedi. Tabii  külliyenin  ve AK Parti genel merkezinin önünde eylem yapma cesaretini gösteren az sayıda Müslümanı görmezden gelmiyorum. Bu anlamda Direniş Çadırı'nın ve Filistin İçin Bin Gencin eylemleri takdire şayandır. 
Geldiğimiz bu noktada hepimiz başımızı iki elimizin arasını alıp şunları düşünelim: 'Kaybetmekte olduğumuz Gazze imtihanını nasıl geçeriz? Şu anda kuduz bir köpek gibi Lübnan'a da saldırmak üzere olan işgalci İsrail'in bu saldırısını önlemek için ne yapabiliriz?'
9 ay boyunca, yani Aksa Tufanı Savaşı boyunca yapamadıklarımızı yapmanın ve hatalarımızı nasıl telafi ederiz diye düşünmenin ve harekete geçmenin tam vaktidir! 
Aksa Tufanı Savaşı'nda çok kritik bir döneme girdiğimiz bu günlerde üzerimizdeki ölü toprağını atıp tüm siyasi partiler ve stk'larla birlikte Gazze'deki soykırımın sponsoru  katil ABD'nin Ankara ve İstanbul'daki diplomatik temsilciliklerini ırkçı İsrail Gazze'den çekilinceye kadar daimi kuşatma altına alalım.
Türkiyeli Müslümanların başlatacağı bu girişim diğer İslam ülkelerine ve Avrupa'daki vicdan sahibi insanlara da örnek olacak ve onları tetikleyecektir Allah'ın izniyle.. Gerçi onlar bu konuda her ne kadar bizden önde olsalar da..
Tüm siyasi partileri ve stk'ları Allah rızası için bu konuda inisiyatif almaya ve sahaya inmeye davet ediyoruz. 
Elçilikleri de daimi kuşatma altına alamayacaksak veyl olsun bize!

Kemal Kemahlı 27.06.2024

Yorumlar