ŞEYH NEBİL KAVUK'TAN SİYONİST REJİME UYARI

Üst düzey bir Hizbullah yetkilisi, Lübnan'ın Siyonistlerin başka yerlerdeki kayıplarını telafi edebilecekleri bir savaş alanı olmadığını söyledi. 

Görüntülenme: 88 Tarih: 26 Haziran 2024 07:43
ŞEYH NEBİL KAVUK'TAN SİYONİST REJİME UYARI

Hizbullah'ın Yürütme Konseyi Başkan Yardımcısı Şeyh Nebil Kavuk, “Kudüs yolunda şehit olan direniş savaşçıları” için düzenlenen bir cenaze töreninde, İsrail işgalinin Hizbullah ile geniş kapsamlı savaş tehditleri hakkında konuştu.

Nebil Kavuk konuşmasında “İsrail'in tehditleri, gücün değil, çaresizliğin ve korkunun işaretidir” dedi.

Hizbullah yetkilisi, bu tehditlerin kuzeydeki ve işgal altındaki diğer bölgelerdeki Siyonist yerleşimciler arasında daha fazla korku ve endişe yaratacağını ifade etti.

Yetkili, Lübnan'ın güçlü olduğunu ve kimseden güvenlik yardımı aramadığını söyledi.

Nebil Kavuk şöyle devam etti: “Lübnan'ı koruyan, Direniş’in güç denklemleri ve sürprizleridir. Direniş'in füzeleri ve insansız hava araçları, istediği her yerde hedefine ulaşabiliyor.”

Lübnan'ın İsrail'in kayıplarını telafi edeceği bir yer olmadığını sözlerine ekleyen Nebil Kavuk, “Lübnan, yeni bir savaşın meydana gelmesi durumunda, Siyonistlerin mağlup edileceği bir savaş alanı olacak” dedi.

Üst düzey Hizbullah yetkilisi ayrıca Lübnan, Irak ve Yemen'deki destek cephelerinin Direniş’in bölgesel denklemini değiştiren, Gazze'nin hem siyasi hem de sahada konumunu güçlendiren faktörler olduğunu vurguladı.

YDH

Yorumlar