GAZZE'DE 10 SİYONİST ASKER ÖLDÜRÜLDÜ

Siyonist İsrail rejimi medyası Gazze Şeridi'nde iki ayrı olayda 10 Siyonist askerin öldüğünü bildirdi. 

Görüntülenme: 104 Tarih: 16 Haziran 2024 03:47
GAZZE'DE 10 SİYONİST ASKER ÖLDÜRÜLDÜ

İbranice internet sitesi "Hadashut Bezman", Gazze Şeridi'nde İsrail rejimine ait bir askeri araca atılan tanksavar füzesi sonucu 8 İsrail askerinin öldürüldüğünü ve yakıldığını bildirdi.
Aynı zamanda bu askerlerin naaşlarının nakledilmesi için Siyonist helikopterlerin indirildiğine dair haberler de yayımlandı.
Öte yandan İsrail rejimi medyası bu Cumartesi günü Gazze'de bu rejim ordusunun askeri araçlarının birinde bombanın patladığını ve bunun sonucunda çokta sayıda kişinin yaralandığını bildirdi.
Bir saat sonra İsrail rejimi medyası, bu askeri araçta meydana gelen bombanın patlaması sonucu iki Siyonist askerin öldürüldüğünü bildirdi. Bu haber şu ana kadar İsrail ordusu tarafından doğrulanmadı. Ancak İsrail medyası bu habere geniş yer veriyor. 

Refah'ta İsrail ordusuna ait bir buldozer hedef alındı 

Öte yandan Hamas'ın askeri kanadı El Kassam Tugayları, Siyonist rejime ait D9 buldozerinin Yassin 105 roketleriyle Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah ve güneyindeki Wafi'nin batısındaki El Suudi mahallelerini hedef aldığını duyurdu. 

Siyonist ordunun hedef alınma anı 

Filistin İslami Cihadının askeri kanadı Saraya el Kudüs, Saraya el Kudüs'ten gelen keskin nişancıların Siyonist bir askeri hedef aldığını duyurdu.

tesnim

Yorumlar