HİZBULLAH KORSAN İSRAİL'E MEYDAN OKUDU

Hizbullah'ın Lübnan Parlamentosu’ndaki Direnişe Vefa Bloku başkanı, İsrail rejiminin herhangi bir saldırganlığına kararlı ve azimli bir şekilde karşılık verileceğini söyledi. 

Görüntülenme: 302 Tarih: 27 Mayıs 2024 18:14
HİZBULLAH KORSAN İSRAİL'E MEYDAN OKUDU

Press TV'nin bildirdiğine göre, Hizbullah'ın Lübnan Parlamentosu’ndaki Direnişe Vefa Bloku Başkanı Muhammed Raad yaptığı açıklamada, İsrail rejiminin Gazze Şeridi'nde 230 günü aşkın bir süredir devam eden soykırım savaşının ardından hiçbir hedefine ulaşamadığını belirtti.

Raad, “Bazı İsrailli yetkililer Lübnan'a savaş tehdidinde bulundu. Onlara sesleniyoruz, potansiyellerinin tamamen farkındayız ve içinde bulundukları durumu çok iyi biliyoruz. Sizi bekliyoruz!” dedi.

Raad, Lübnan'da İsrail ile uzlaşma ya da normalleşme üzerine bahse girenlerin sadece “havanda su dövdüğünü” ve rejime “ülkeyi yavaş yavaş tamamen kontrolü altına alma fırsatı” verdiğini söyledi.

Muhammed Raad sözlerini şöyle sürdürdü: “Siyonist düşmana karşı durduğumuz ve saldırılarına göğüs gerdiğimiz için kendimizi oldukça gururlu hissediyoruz. Uyguladığımız her türlü tedbir Allah rızası içindir... Düşman, zulmünü durduracak somut bir adım atılmadığı takdirde hedeflerine kolaylıkla ulaşacak ve bir sonraki aşamaya geçecektir. Bunu yapmamak bizi bir sonraki kurban haline getirebilir.”

Raad, Hizbullah'ın Gazze Şeridi'ndeki mazlum Filistinlilerle dayanışma içinde olduğunu ve İsrail ordusunun yeteneklerini tüketmek ve senaryolarını bozmak için hiçbir çabadan kaçınmayacağının altını çizdi.

YDH

Yorumlar