YEMEN'DEN SİYONİST İSRAİL'E TEHDİT

Yemen Yüksek Siyasi Konseyi Başkanı yaptığı açıklamada, işgalci rejimin Başbakanı'nın Gazze halkına karşı yaptığı ahmaklıklarla tam bir yenilgiyi kabul etmek zorunda kalacağını vurguladı. 

Görüntülenme: 372 Tarih: 16 Mayıs 2024 05:25
YEMEN'DEN SİYONİST İSRAİL'E TEHDİT

Yemen Yüksek Siyasi Konseyi Başkanı Mehdi el Mişat, Siyonist rejimin saldırılarına yanıt olarak saldırıların yoğunlaştırılacağı dördüncü aşamanın eşi benzeri görülmemiş bir operasyonla başlayacağını açıkladı ve şu ifadelerde bulundu: ‘Eğer bu rejimin Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ederse, Yemen'in masasında her zaman kesin, cesur ve zor seçenekler vardır.

Binyamin Netanyahu yarı yenilgiyi kabul edebilirdi ama aptallığı nedeniyle tam bir yenilgiyi kabul etmek zorunda kalacaktır.’

El-Mişat ayrıca, Gazze halkına destek veren ve Siyonist rejimin saldırılarına yanıt veren deniz, füze ve insansız hava aracı güçleri de dâhil olmak üzere silahlı kuvvetlere takdir ve teşekkürlerini sundu.

Yemen Yüksek Siyasi Konseyi Başkanı şunları söyledi: ‘Yemen'in deniz, füze ve İHA güçlerinin Kızıldeniz'deki ortak operasyonunda "Destiny" gemisi hedef alındı.’

Gazze Şeridi'ndeki Filistin halkının direnişine destek veren Yemen ordusu, geçtiğimiz aylarda, Kızıldeniz'deki işgal altındaki topraklara ve Babülmendep Boğazı'na giden çok sayıda Siyonist gemiyi hedef aldı.

Yemen ordusu güçleri, Siyonist rejim Gazze'ye yönelik saldırılarını durdurmadığı sürece, bu rejimin gemilerine veya Kızıldeniz'de işgal altındaki topraklara giden gemilere saldırmaya devam etme sözü verdi.

rasthaber

Yorumlar