SON DAKİKA: CİBALİYE'DE DEVAM EDEN ÇATIŞMALARDA SON DURUM

Gazze Şeridi'nin kuzeyinde direniş, siyonist askerlere pusu kurdu. 

Görüntülenme: 407 Tarih: 12 Mayıs 2024 05:27
SON DAKİKA: CİBALİYE'DE DEVAM EDEN ÇATIŞMALARDA SON DURUM

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki bazı kaynaklar, işgalci İsrail güçlerine direnişçiler tarafından güçlü bir pusu kurulduğunu ve onlara ağır darbe indirildiğini bildirdi. Bu kaynaklara göre direnişçiler, bu güçleri 3 aşamada önceden hazırlanmış olan güvenlik tuzağına sürüklediler ve düşman piyadelerinin bu tuzağa düşmesinin ardından onları hedef aldılar. Direnişçiler çok sayıda İsrail işgal kuvvetini Cibaliye kampının etrafındaki bir binaya sürükledi ve ardından onu havaya uçurdu; burada tüm düşman güçleri öldürüldü ve yaralandı.
Bir saha kaynağı da Cibaliye'nin doğusunda bir evde mahsur kalan askerleri kurtarmak için bu bölgeye giren düşman destek güçlerinin direnişin havan toplarıyla vurulduğunu bildirdi. Adı geçen kaynağa göre şu anda 6 İsrail helikopteri ölü ve yaralıları taşıyor, bu olay henüz bitmedi ve devam ediyor.
Son günlerde direniş pusularının sayı ve niteliğinin arttığını belirtmekte fayda var, bu da komutanların düşman taktiklerini incelemesinin ve onlara uygun tuzaklar tasarlamasının sonuçlarından biri.

kudusgunu.com

Yorumlar