HALİD EL BATAŞ: FİLİSTİN'İ ÖZGÜRLEŞTİRMENİN TEK YOLU SİLAHLI DİRENİŞTİR

Filistin İslami Cihad hareketi liderlerinden Halid el-Bataş yaptığı açıklamada, Filistin'i özgürleştirmenin tek yolunun namludan geçtiğine vurgu yaptı. 

Görüntülenme: 459 Tarih: 01 Nisan 2023 21:37
HALİD EL BATAŞ: FİLİSTİN'İ ÖZGÜRLEŞTİRMENİN TEK YOLU SİLAHLI DİRENİŞTİR

Filistin İslami Cihad hareketinin liderlerinden Halid el-Bataş, Perşembe gecesi "Toprak Günü"nün 47. yıldönümü münasebetiyle Gazze'de yaptığı konuşmada, "Filistin'i özgürleştirmenin yolu ancak namludan geçer" dedi. Direniş ve cepheleşme alanında milletimizin birliğinden başka çaresi yoktur ve Mültecilerin dönüşüne, Filistin'in kurtuluşuna kadar Kudüs'ün kılıcı asla kuşanılmayacaktır. Filistin ulusu işgal altındaki topraklarda güçlü ve istikrarlı kalacaktır. el-Bataş, Siyonistlerin Filistinlilere yönelik saldırılarının yoğunlaştığını, zulüm, evlerin yıkılması, Filistinlilerin yerinden edilmesi ve kuşatmasının kesintisiz devam ettiğine de işaret etti.

 Siyonistlerin çarpık anlatılarına dayanarak işgalci rejimin tarihi şehirleri kaldırma, Filistinlileri zor duruma sokma ve bu şehirleri Yahudileştirme çabaları konusunda da uyarıda bulunan İslami Cihad lideri, ayrıca Siyonist rejimle ilişkilerin normalleştirilmesinin ve tanınması, Filistin ulusunun sırtına bir bıçak saplanmasıdır.Onlar için büyük bir "Dünya Günü" var, ifadelerini kullandı. 

parstoday

Yorumlar