ZAEV SENİR'DEN İRAN İTİRAFI

Siyonist rejimin nükleer enerji komitesinin eski başkanına göre, İran'ın İsrail'i yok etmek için nükleer güce ihtiyacı yok çünkü İsrailliler kendilerini kendi elleri ile yok ediyorlar. 

Görüntülenme: 411 Tarih: 20 Mart 2023 02:45
ZAEV SENİR'DEN İRAN İTİRAFI

Siyonist rejimin Nükleer Enerji Komitesi Eski Başkanı Zaev Senir, Yediot Aharonot gazetesinde Netanyahu'ya yazdığı açık mektupta; Netanyahu kabinesindeki yargı reformlarının İsrail'in İran ve diğer tehditlerle başa çıkma kabiliyetini artıracağını duyurdu.
Pilot tuğgeneral rütbesiyle orduda hizmet vermiş bir geçmişi olan Binyamin Netanyahu'ya gönderdiği mesajda; (Siyonist rejiminin) yargı sistemini zayıflatma planına itirazını dile getirdi ve bu planın kendisinin İsrail'i hedef aldığını ve İran'ın bizi yok etmesine gerek olmadığını vurguladı.
Senir, Yediot Aharanot gazetesinde yayınlanan mektubunda: "İranlılar ve diğer düşmanlar burada olup bitenleri şaşkınlıkla takip ediyor. Artık hiçbirinin bizi yok etmek için nükleer silahlara ihtiyacı yok, tek ihtiyaçları olan sabırla oturup kendimizi yok etmemizi izlemektir " diye vurgu yaptı.
Netanyahu, kabine kurulurken dört ana hedef açıklamıştı: "İran, iç güvenlik, fiyatın artırılması ve uzlaşma kapsamının genişletilmesi" ve bunların arasında yargı reformunun olmadığını görüyoruz.
Nükleer Enerji Komitesi Başkanının Siyonist rejimdeki en yüksek nükleer otorite olduğunu ve aynı zamanda Dimona santralinden ve Siyonist rejimin nükleer cephaneliğinden de sorumlu olduğunu belirtmek gerekir.

tesnim

Yorumlar