SİYONİST İŞGALCİLER SELFİT'TE TERÖR ESTİRDİ

İşgal rejimini rahatlatabilmek için Filistin direnişini kırmak amacıyla, ABD'nin yönlendirdiği "ahbaplar" bir Ürdün'ün Akabe şehrinde, bir Mısır'ın Şarmu'ş-Şeyh şehrinde toplantılar düzenleyip kararlar alırken, işgalci siyonist rejim yerleşimci terör çetelerini durdurmaya ve onların saldırılarını önlemeye hiç yanaşmıyor. Bilakis onları yeni yeni saldırılar düzenlemeleri için daha da teşvik ediyor. 

Görüntülenme: 449 Tarih: 20 Mart 2023 17:04
SİYONİST İŞGALCİLER SELFİT'TE TERÖR ESTİRDİ

Son olarak da bugün (20 Mart Pazartesi) Filistin'in Batı Şeria bölgesinin Selfit şehrinde Filistinlilerin arabalarının lastiklerini patlattı ve evlerinin duvarlarına ırkçı sloganlar yazdılar. 

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre yerleşimci terör çeteleri sabahın erken saatlerinden itibaren şehre sızmaya başladı ve 10 aracın lastiklerini patlattılar. Ayrıca şehrin kuzey kesimindeki bazı evlerin duvarlarına ırkçı sloganlar yazdılar. 

Yerleşimcilerin ayrıca Ramallah'ın kuzeyindeki Beyteyn köyünün girişinde bulunan Beyt İl askeri kontrol noktasından geçmekte olan bazı Filistinlilerin araçlarını taşladıkları haber verildi. 

Eriha'nın batısındaki El-Ma'recat yolunda bir Filistinli ile hanımının yerleşimci teröristlerin taşlaması sonucu yaralandığı haber verildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar